Dan Girtofan, bucuros de revenirea la Raliul Maramuresului

Dan Girtofan si Tudor Marza (Skoda Fabia Rally2) vor lua startul vineri si sambata la Raliul Maramuresului, etapa a 4-a a CNRB 2021. O runda care revine dupa 14 ani in calendarul raliurilor si care promite un spectacol interesant. Prezent ultima oara in 2006 la cursa din nordul tarii, Giri abia asteapta reintalnirea cu fanii maramureseni. Dupa o zi de recunoasteri, campionul brasovean a oferit primele impresii despre traseul pe care se va „alerga” in 2021:

Un raliu frumos, care mi-a placut intotdeauna si de a carui revenire ma bucur mult. Pentru ca aici sunt oameni faini, care iubesc foarte mult motorsportul si care au dus dorul unei asemenea competitii. Sunt sigur ca vor veni intr-un numar important pe probele speciale pentru a-i sustine pe concurenti. Legat de traseu, am mers pe toate probele, cu exceptia «specialei» Copalnic. O proba de care am auzit ca este foarte tehnica si ingusta. In rest, Gutin este schimbata mult, o proba «autostrada», mai lata, cu asfalt foarte bun. Si celelalte sunt probe frumose, va fi o placere sa le parcurgem. Este important ca si vremea sa tina cu noi. Cu siguranta se anunta un raliu frumos. Vom incerca sa ne bucuram de fiecare kilometru de proba speciala”. a spus Dan Girtofan

Daca pentru Giri este o revenire la Raliul Maramuresului, pentru Andrei Girtofan (secondat de navigatorul Doru Vraja – Subaru Impreza N15), cursa din nordul tarii este una noua, necunoscuta.

Am auzit ca este un raliu foarte frumos, cu probe interesante, cu multi iubitori de sporturi cu motor. Am facut ceva recunoasteri si pot sa imi spun ca si mie si lui Doru ne place traseul. Dupa abandonul de la Harghita, vrem sa recuperam si sa ne luam revansa aici, in Maramures, si sa castigam clasa RC2N. Nu va fi usor, dar suntem pregatiti pentru a termina pe primul loc la clasa si cat mai sus la general”, a spus Andrei Girtofan.

Echipajele ProRally Team Brasov, Dan Girtofan/Tudor Marza si Andrei Girtofan/Doru Vraja sunt sustinute in sezonul 2021 de Hygienium, Castrol Service, Ramplast, Delcar – dealer Skoda, Pro-X, Mipa, Presto, Vitanimix, AdGo si AutoChelu.

Recomandari pentru tine!