Vali Porcisteanu – Dan Dobre, powered by Evo 9, la Raliul Argesului!

Ultima zi de inscrieri pentru Raliul Argesului vine cu o supriza pentru fanii lui Vali Porcisteanu. Vicecampionul Romaniei in exercitiu se va afla la startul intrecerii care reprezinta startul sezonului 2020 in Campionatul National de Raliuri Betano.

La inceputul lunii, atunci cand a aparut informatia ca echipajul nu va evolua pentru DTO Rally, din pricina conditiilor economice, Vali declara: ”Dan si cu mine suntem luptatori. Ne-am straduit mereu sa gasim solutii si ne bucuram de sustinerea puternica a fanilor acestui sport, asa ca va dati seama ca nu o sa ne lasam nici de data asta!”. Zis si facut.

Au urmat zile in care au cautat variante pentru a nu rata Raliul Argesului. ”Pentru noi, intrecerea aceasta este mai mult decat un etapa de campionat, fiind vorba despre intrecerea de casa. Este si motivul pentru care ne-am dat silinta sa luam startul. Si am gasit pana la urma o rezolvare”, spune Vali. Cel care va pilota un Mitsubishi Lancer Evo 9, avandu-l in dreapta, evident, pe partenerul si bunul sau prieten, Dan Dobre.
”Sportiv vorbind, sigur, este un downgrade. Vom compensa insa la capitolul spectacol. Ne bucuram insa ca revenim in competitii dupa o vacanta care a parut nesfarsita si ne vom bucura de fiecare kilometru de proba speciala”, a mai precizat Vali Porcisteanu.

Recomandari pentru tine!