Dan Girtofan: „Un raliu incheiat cu bine si cu puncte importante

Dan Girtofan si Tudor Marza au bifat un nou podium in cursele din 2019. Giri si Tudor au incheiat pe locul 3 Raliul Moldovei Bacau, obtinand ceea ce si-au propus inaintea rundei: un raliu fara evenimente neplacute si un rezultat care sa le aduca puncte importante in clasament.

„O cursa frumoasa. Foarte cald, probe interesante, dar si dure, mai ales cele din prima zi. Si cand spun dure, ma refer ca erau destul de multi bolovani care nu erau stabili, ci se tot miscau odata cu trecerea fiecarui concurent. Am avut un start bun, un ritm ok vineri. Din pacate, sambata dimineata nu m-am simtit prea bine fizic, astfel ca nu am putut sa pilotez asa cum ar trebui. Mai ales ca au fost niste probe complicate, cu multe portiuni in care trebuia sa-ti asumi anumite riscuri pentru a obtine cel mai bun timp. Am ales sa nu riscam, in conditiile in care peste cateva zile avem o noua runda in Balkan Rally Trophy, la Sliven. Dupa pranz am fost mai ok, am reusit timpi mai buni, drept dovada ca am castigat si doua probe speciale, dintre care una a fost Power Stage”, a povestit Dan Girtofan.

Giri a mai adaugat: „Este important ca am terminat raliul cu bine, ca am luat suficiente puncte care sa ne mentina in top in clasamentul general. Masina a functionat perfect, colaborarea cu Tudor la fel, echipa tehnica a fost din nou la inaltime, astfel ca abia asteptam Rally Sliven, o noua aventura a noastra in ERT”.

Dan Girtofan si Tudor Marza vor lua parte, intre 28 si 30 iunie, la Rally Sliven in Bulgaria, penultima etapa din cadrul calendarului ERT – Balkan Trophy 2019. Cu doua runde inainte de finalul Balkan Trophy 2019, cei doi brasoveni sunt lideri in clasamentul general.

Dan Girtofan si Tudor Marza au fost sustinuti la Raliul Moldovei Bacau de urmatorii parteneri: Skoda Romania, Porsche Finance Group Romania, Castrol prin Castrol Romania, Delcar – dealer Skoda Brasov, Mipa si Presto, MHS Truck & Service Brasov.

Noutati
Vezi mai multe