Napoca Rally Academy este pregatita de actiune la Raliul Iașului

Simone Tempestini ataca al saselea titlu de Campion al Romaniei

Echipa Napoca Rally Academy va participa in acest weekend la Raliul Iasului, desfasurat pe 9 probe de macadam si 132,1 de kilometri. Raliul va incepe vineri seara cu sesiunea de autografe, prezentarea oficiala si Startul Festiv. Sambata sunt programate 7 probe, inclusiv cea de Rally Show de la Rapa Galbena, iar duminica sunt 2 treceri pe cea mai lunga proba – Dobrovat.

Componenta echipei NRA la Raliul Iasului: Simone Tempestini cu Sergiu Itu pe Skoda Fabia R5, Norbert Maior si Francesca Maior cu Citroen DS3, Victor Supuran cu Mihai Supuran pe Dacia Sandero, Ioan Mihut cu Sebastian Itu pe Subaru Impreza si Ciprian Lupu cu Andrei Pintilii pe Citroen C2.

Marco Tempestini: “Dupa pauza de vara revine campionatul la Iasi, un raliu care ne place mult si care tot timpul ne-a adus emotii atat pozitive – multe titluri castigate acolo – dar si negative cu abandonuri si titluri pierdute, tot acolo. Tintele principale sunt, ca de obicei, victoria la general, la 2WD si la cupa Dacia, cu o clasare cat mai buna pentru Ciprian si Ioan. Daca vom fi in stare sa facem asta inseamna ca si echipa va face un pas decisiv spre un nou titlu. Speram ca trendul din acest an, cu mai multi fani pe probe si miscarea organizatorului spre zilele de sambata si duminica sa aduca mai multi spectatori si la acest raliu, pentru ca pilotii iubesc sa faca spectacol in fata fanilor lor.”

Simone Tempestini: “ Vin la startul Raliului Iasului cu bucuria de a concura pe macadam si de a ne reintalni cu fanii nostri din Moldova. Fie ca vorbim de Rapa Galbena, Madarjac sau Dobrovat, este un raliu care mi-a placut intotdeauna si sper sa facem spectacol si un raliu reusit.

Norbert Maior: „Nu avem timp de pauza si asta ne place mult. Tocmai ne-am intors din Cehia si am plecat entuziasmati catre Iasi. Mereu revenim cu drag aici, mai ales ca anul trecut am plecat cu primul si singurul nostru podium la general. Vom incerca o noua victorie la categoria noastra astafel incat sa ajutam cat mai mult echipa in drumul spre titlul cu numarul 8.

Victor Supuran: “Impreuna cu Mihai, venim spre Raliul Iasului increzatori si motivati. Vrem sa avem un parcurs constant astfel incat sa crestem ritmul de la o proba la alta, pentru ca la final sa fim multumiti de rezultatul obtinut. De asemenea, vrem ca prin rezultat sa ne mentinem pozitia din cadrul Cupei Dacia, dar sa si aducem puncte pentru echipa.

Ciprian Lupu: “Asteptam cu nerabdare Raliul Iasului, pentru ca toata lumea lauda calitatea macadamului si probele frumoase. Pentru noi pauza competitionala a fost putin mai lunga si din cauza faptului ca nu am putut lua startul la Sibiu. Suntem foarte motivati sa marim ritmul, mai ales datorita faptului ca ocupam locul unu in clasamentul dedicat debutantilor si pana la sfarsitul sezonului vom face tot posibilul pentru a ne mentine cat mai sus. In continuare ma lovesc de lucruri care nu credeam ca sunt posibile in sportul nostru, dar in primul rand noi mergem din pasiune si ne dorim sa crestem. Ma bucur ca echipa va fi la start aproape in formatie completa.

Ioan Mihut: “Pe ultima 100m/24h am aflat ca voi lua startul la Iasi si o voi face si pe o masina draga mie, pentru ca raman fidel Subaru. L-am cooptat pe Sebi in dreapta mea si sper sa invat cat mai mult de la el. Targetul este sa profit din plin de macadamul de la Iasi fiindca imi place mult raliul, iar o figura frumoasa este binevenita oricand.

Partenerii echipei NRA in 2021 sunt  Banca Transilvania, OMV, De Longhi, Joie Baby Romania, Castrol Romania, foodpanda, Consiliul Local si Primaria Cluj-Napoca.

Recomandari pentru tine!