Un nou raliu, un nou podium pentru Dan Girtofan si Tudor Marza

Daca e raliu, atunci Dan Girtofan si Tudor Marza sunt aproape cu siguranta pe podium. O regula ce se mentine de 14 curse si care a continuat si la etapa a doua a Campionatului National de Raliuri 2020, Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total. Giri si Tudor au terminat pe locul 2 raliul de casa, dupa o evolutie frumoasa, sigura si cu un debut cu o victorie pe celebra proba Poiana Brasov.

„Un raliu frumos, organizat foarte bine. Ambele portiuni, si cea de la Brasov si cea de la Harghita, au fost ok. Doar cu vremea inselatoare am avut unele emotii. In special pe a doua trecere pe proba Lueta, unde ne-a prins un pic ploaia. Dar am gestionat bine proba si am ajuns fara probleme la final. Am avut un ritm bun pe tot parcursul raliului. Poate puteam sa am un nivel de agresivitate mai ridicat, dar sambata dimineata am fost un pic «adormit», nu m-am simtit prea bine. Probabil ca oboseala din ultimele saptamani si-a spus cuvantul. Dar una peste alta este un rezultat bun, unul corect. Totul a functionat foarte bine, masina, colaborarea cu Tudor, echipa tehnica, totul a fost ok. Este inca un podium bifat de noi si asta ne bucura foarte mult. Suntem de asemenea fericiti pentru prietenul Andrei Cascaval, care si-a facut «botezul» cu un model R5 si a obtinut un rezultat important”, a declarat Dan Girtofan.

Dan si Tudor sunt bucurosi sa le multumeasca pentru sustinere celor de la NetBet si Ramplast, dar si de parteneriilor traditionali, Delcar, Castrol, MHS Truks&Service, Mipa si Presto.

Recomandari pentru tine!