Simone Tempestini castiga Transilvania Rally

Pilotul echipei Napoca Rally Academy, Simone Tempestini, castiga etapa de la Cluj numita Transilvania Rally, cea de-a VI-a etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop. Simone s-a impus in 6 din cele 10 probe speciale programate in aceasta etapa.

Simone Tempestini

Bogdan Marisca termina aceasta etapa pe locul secund a podiumului general, la + 00:01:08.3 in spatele coechipierului sau de la Napoca Rally Academy. Dan Girtofan prinde ultima treapta a podiumului general la Transilvania Rally cu un ecart de + 00:01:30.3  in spatele liderului.

La doua roti motrice s-a impus Mihai Manole la bordul unui Peugeot 208 R2, avandu-l in dreapta pe Florin Dorca. Treapta a doua la 2WD este ocupata de echipajul Raul Badiu/Gabriel Lazar cu Dacia Logan, iar Csongor Szabo ocupa ultima treapta a podiumului cu un Suzuki Swift Sport de clasa 9.

Cupa Dacia este adjudecata de Raul Badiu, care isi trece in cont inca o etapa castigata si este foarte aproape de a fi campion al cupei monomarca. Echipajul Bogdan Talasman / Andrei Mitrasca se afla pe pozitia secunda a podiumului, iar Andrei Mitre/Bogdan Iancu sunt ocupantii ultimei treapte a podiumului.

Articol in curs de update…

 

 

Credit Foto: Cristian Gheorghe

 

Recomandari pentru tine!