Sebastian Barbu si Bogdan Iancu fac echipa cu ARC Staking Solutions in lupta pentru titlu

ARC Staking Solutions, lider in ecosistemul Elrond in privinta calitatii serviciilor de staking conectate unei infrastructuri descentralizate, devine partenerul principal al echipajului sibian Sebastian Barbu si Bogdan Iancu in sezonul 2022 din Campionatul National de Raliuri Betano.

ARC Stake face conexiunea dintre tehnologia blockchain si lumea raliurilor incepand cu etapa a patra din Campionatul National de Raliuri Betano, devenind partener principal al echipajului Sebastian Barbu si Bogdan Iancu.

“Unul dintre obiectivele principale ale ARC este sa organizeze si sa sustina multiple actiuni de sprijinire a valorilor nationale din domenii cheie, precum tehnologia, invatamantul, sportul si arta. Prin acest parteneriat dorim sa adaugam o componenta de aventura Academiei ARC, oferind cursantilor nostri din domeniul Blockchain/Crypto oportunitatea de a interactiona cu lumea sportului auto, alaturi de unii dintre cei mai talentati piloti de raliu din Romania. Asa ca, va asteptam cu drag la urmatoarele etape de raliu, sa traim impreuna emotiile de pe probele speciale”, a spus Vasile Radu, CEO ARC Staking Solutions.

Viteza, pasiunea si entuziasmul sunt elementele cheie care au dus la parteneriatul dintre ARC Stake si echipajul sibian. Sebastian Barbu si Bogdan Iancu au participat in acest sezon la doar doua etape din cele trei programate pana acum in Campionatul National de Raliuri Betano si se afla pe locul secund in clasamentul general, cu un total de 84,80 de puncte. Cei doi au terminat pe locul secund in Raliul Harghitei si s-au impus pe probele speciale din Raliul Argesului, iar impreuna cu ARC Stake sunt pregatiti sa continue in acelasi fel in lupta pentru titlul national.

“Sunt bucuros ca putem anunta parteneriatul cu ARC Stake inaintea etapei de la Bucovina, un raliu pe care l-am castigat anul trecut. ARC Stake este, incepand cu aceasta etapa, partener principal al echipajului nostru si impreuna cu ceilalti parteneri vom incerca sa ne atingem obiectivele propuse.”, a spus Sebastian Barbu, inaintea Raliului Bucovinei, etapa a patra din Campionatul National de Raliuri Betonao.

Raliul Bucovinei se va desfasura in perioada 17 – 18 iunie pe specialele de asfalt din jurul orasului Campulung Moldovenesc. Vineri, in prima zi a raliului, sunt programate patru probe speciale incepand cu ora 15:50. Sambata se vor desfasura celelalte sapte probe, startul pe prima speciala a zilei fiind la ora 09:05. In total, cele 11 probe speciale au o lungime de 122,70 km, iar festivitatea de premiere va avea loc la ora 20:30.

Echipajul sibian este sustinut in sezonul 2022 de partenerii: ARC Staking Solutions, Gorgandin, EGLO Romania, Yiippi Mango Energy Drink, Foerch Romania, Mindsoft, Geometrica Architects, P1 si Naceleup.ro.

Despre ARC Staking Solutions

ARC Staking Solutions este un lider in ecosistemul Elrond in privinta calitatii serviciilor de staking, conectate unei infrastructuri descentralizate, cuprinzand cinci locatii fizice, dintre care trei private si doua in cloud. Scopul ARC Stake este sa ofere servicii premium pentru delegatorii din reteaua Elrond, care cauta o platforma sigura si de incredere pentru a-si depozita activele eGLD. Ofera servicii de delegare fara custodie cu securitate ridicata, tarife competitive si infrastructura profesionala. Experienta in domeniul blockchain a membrilor fondatori a inceput cu mult inainte de lansarea serviciilor de staking, prin furnizarea catre reteaua Elrond a primului plugin Zabbix pentru monitorizarea nodurilor, scripturi de automatizare si aplicatii web.

Compania tinteste sa isi multiplice contributia la ecosistemul Elrond si aspira sa devina puntea de legatura dintre oameni si blockchain prin educatie, arta, investitii si consultanta, facand posibila initierea tuturor in lumea cripto. De curand, echipa ARC s-a marit si numara 12 membri, tocmai in scopul concretizarii cu succes a proiectelor de viitor. Echipa ARC este o echipa motivata de specialisti din domeniile IT, marketingului, consultantei, artei si comunicarii, cu peste 20 de ani experienta.

In curand, divizia ARC Academy va furniza in tara si in strainatate cursul live “The Blockchain Adventure”, cu traineri pregatiti sa va ghideze intr-o calatorie palpitanta pentru intelegerea acestei tehnologii inovatoare.

Poti delega criptomoneda eGLD la ARC Stake, folosind aplicatia Maiar sau Elrond Web Wallet, cu o rata procentuala anuala de aproximativ 12%.

Website: https://arcstake.com/
Facebook: https://facebook.com/arcstake
Twitter: https://twitter.com/arcstake
Telegram: https://t.me/arcstake
Instagram: https://instagram.com/arcstake
Contact: info@arcstake.com

Recomandari pentru tine!