Simone Tempestini, Gergo Szabo și Edwin Keleti despre ATA RACING SHOW

Simone Tempestini, Gergo Szabo și Edwin Keleti vorbesc despre ATA RACING SHOW! Vezi ce au raspuns în interviul de mai jos.

pizap.com14467291903591

Care este obiectivul tău pentru ATA Racing Show?
Simone Tempestini: Vin cu obiectivul de a încheia în mod frumos anul competițional. Voi încerca să fac cât mai mult spectacol pentru cei prezenți și să termin pe prima poziție!
Gergo Szabo: Obiectivul nostru este să facem spectacol, să fim împreună cu echipa și să ne simțim bine! Cu siguranță profesionalismul lui Titi își va spune cuvântul în ceea ce privește organizarea rally show-ului și vom avea un eveniment de clasă!
Edwin Keleti: Vreau, în fine să mă distrez, scăpat fiind de presiunea rezultatului sportiv! Voi avea și cu ce, având în vedere că Lancer-ul va fi în specificația fără restrictor!!!

Având în vedere configurația traseului, ce crezi că va fi mai important pentru un rezultat bun: performanțele mașinii sau calitățile pilotului?
Simone Tempestini: Traseul nu îl știu, nu am idee despre cum va fi în realitate, dar bănuiesc și îmi imaginez în mare cum va fi, probabil genul de circuit lent și de lățime medie. Tot timpul contează foarte mult pilotul, dar au șanse la victorie doar cei care au mașini 4×4 performante.
Gergo Szabo: Ambele vor fi importante, iar fără o mașină bună nu poți să faci performanță. Aștept cu nerăbdare să iau startul!
Edwin Keleti: Nu am avut încă onoarea să văd traseul de la ATA însă în general și la astfel de competiții se îmbină exact ca și într-un raliu adevărat talentul pilotului cu performanțele mașinii.

Cum ți se pare ideea de a se concura și pe o suprafața mixtă,
asfalt + macadam?
Simone Tempestini: Interesant, un lucru pe care l-am mai văzut des pe probele speciale.
Gergo Szabo: Foarte bună, cred că această configurație mixtă este interesantă, schimbarea de aderență ne va ține în priză tot timpul. Calitatea macadamului va avea un cuvânt important de spus pe parcursul rally show-ului, dar sunt convins că va fi una foarte bună.
Edwin Keleti: Este o idee excelentă, chiar dacă nu este o noutate. Se aseamănă cu traseele de rallycross și acest aspect va adăuga farmec spectacolului sportiv.

Ai un mesaj pentru fanii tăi?
Simone Tempestini: Pentru cei care au posibilitatea să vină, să fiți prezenți să urmăriți Napoca Rally Academy, pentru că va fi un spectacol inedit!
Gergo Szabo: Le mulțumim foarte mult pentru susținerea din acest an și le promitem că nu îi vom dezamăgi nici sezonul viitor! Titlul de vicecampioni din 2015 ne obligă să ținem steagul sus!
Edwin Keleti: Vreau să le mulțumesc pentru susținerea pe care mi-au arătat-o pe tot parcursul sezonului. Sper că nu i-am dezamăgit!

Recomandari pentru tine!