Simone Tempestini si Sergiu-Sebastian Itu sunt castigatorii Raliului Clujului Star Lubricants powered by PMA 2022

 
Simone Tempestini si Sergiu-Sebastian Itu sunt castigatorii Raliului Clujului Star Lubricants powered by PMA 2022, acestia reusind sa obtina prima pozitie la general la bordul modelului Porsche 997 RGT.
 
Podiumul a fost completat de Sebastian Barbu si Bogdan Iancu care incheie raliul la o diferenta de 26,1 secunde la bordul modelului Skoda Fabia Rally2.
 
Andrei Girtofan si Doru Vraja incheie raliul clujean pe ultima treapta a podiumului, acestia au devenit astfel campionii nationali absoluti in campionatul national de raliuri pe asfalt. Cei doi au alergat pe modelul Skoda Fabia Rally2, termind raliul la 3 minute si 23,6 secunde in spatele liderilor.
 
Fratii Norbert si Francesca Maior s-au impus in clasamentul masinilor cu tractiune pe puntea fata (2FWD), remarcabilul echipaj reuseste sa termine raliul pe locul 4 in clasamentul absolut al raliului, devenind astfel campioni nationali la categoria dedicata modelelor cu doua roti motrice fata.
 
Pozitia a doua la 2FWD a fost ocupata de Vlad Cosma, secondat de Carmen Poenaru, cei doi alergand pe modelul Peugeot 208. Podiumul a fost completat de Csongor Szabo si Rares Fetean tot pe un model Peugeot 208, acestia aflandu-se 5 minute si 24,2 secunde in spatele fratilor Maior.
 
La Cupa Dacia s-a impus echipajul format din Dragos Ghigolea si Marius Popescu, acestia terminand raliul cu un avans de 54,2 secunde in fata locului secund ocupat de Razvan Ungureanu si Emilia Olteanu. In incheierea podiumului cupei monomarca, au urcat Mircea Crisan si Florin Valenas, acestia situandu-se la 1 minut si 53,9 secunde in spatele liderilor cupei.
 
La Swift Cup s-a impus Paul Popa si Tudor Marza, acestia fiind urmati de David Tarta si Mihai Sandu care termina raliul la peste 4 minute de lideri. Cea de-a treia pozitie a fost ocupata de Andrei Gheorghiu si Andrei Brezoszki, acestia terminand la 4 minute si 43,4 secund in spatele lui Paul si Tudor.
 
Bogdan Gheorghiu si Adrian Temes au reusit sa isi treaca in cont victoria din cadrul cupei 208R2, iar Mihnea Hanea si Levente Csegzy termina pe cea de-a doua treapta a podiumului. Pe ultima treapta a urcat Marius Sincraianu si Alina Bianca Pop care incheie la 4,7 secunde in spatele liderilor.
 
Clasamentele si timpii se pot vedea pe live.fras.ro
 
sursa foto: raliulclujului.ro

Recomandari pentru tine!