Victorie la clasa 3 pentru Porcisteanu la Tess Rally Brasov

Vali Porcisteanu isi adjudeca prima pozitie la clasa 3 de la Tess Rally Brasov si locul patru la general.

Revenit in Campionatul National de Raliuri Dunlop, Valentin Porcisteanu reuseste sa castige clasa 3 la prima etapa din campionat, Tess Rally Brasov, la bordul unui Mitsubishi Lancer Evo IX, avandu-l in dreapta pe Dan Dobre, un echipaj fidel putem spune.

Porcisteanu

Din cele 7 probe speciala ale primei etape din CNR, Vali a castigat 4 probe care i-au adus primul podium din nationalul de raliuri in noul sezon. In clasamentul general de la Brasov, acesta a reusit un bine meritat loc patru la bordul unui Mitsubishi Lancer Evo IX.

Pe prima proba speciala, acesta reuseste sa ia un avans de 00:01.5 in fata lui Mihalache si 00:04.5 in fata lui Raul Badiu, urmand ca super speciala ( PS 2 ) sa o castige si la general, reusind sa mai adauge inca 00:03.2 la ecartul ocupantului locului secund la clasa. Manu Mihalache reuseste sa bata PS3, fiind mai rapid decat Vali cu o secunda.

Florin Tincescu reuseste sa castige PS4, urmarit de Vali si de Badiu, insa pozitia de lider ramane intacta. Mihalache ajunge cu al patrulea timp pe aceasta proba, astfel ecartul fata de Vali a crescut la +00:00:08.7. Liderul clasei 3, mai castiga doua probe speciale, resectiv PS5 si PS7, iar PS6 a fost castigata de Raul Badiu la bordul unui Mitsubishi Lancer Evo X.

Subiecte asemanatoare:

Noutati
Vezi mai multe