Simone conduce dupa prima zi la Tess Rally Brasov

Simone Tempestini conduce dupa prima zi de la Brasov, etapa Tess Rally care puncteaza ca si prima etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop. 

Prima proba speciala de astazi a fost Rasnov-ul, proba ce a fost adjudecata de pilotul echipei Napoca Rally Academy, urmat de Dan Girtofan la bordul unei Skoda Fabia R5 de clasa 2. Bogdan Marisca reuseste al treilea timp pe prima proba speciala de la Brasov, acesta fiind urmat de Vali Porcisteanu.

Ultima proba speciala din prima zi a fost Super Speciala din centrul orasului, in care Porcisteanu s-a impus in fata lui Simo si a lui Giri. Dupa prima zi de la Tess Rally Brasov, Simone ( 00:06:04.5 ) are un avans de 00:00:01.6 in fata lui Dan Girtofan ( 00:06:06.1 ). Bogdan Marisca se afla pe a treia pozitie la general dupa primele doua probe speciale, avand un ecart de +00:00:06.5 in spatele liderului.

Clasament provizoriu dupa prima zi de la Tess Rally Brasov

La doua roti motrice, Adrian Teslovan conduce la aceasta categorie, avand un avans in fata urmatorului clasat de 00:00:00.1, loc ocupat de Raspopa. Remus Cotut se afla pe pozitia a treia dupa primele doua probe speciale de astazi.

Norbert Maior conduce detasat Cupa Dacia, avand un avans de 00:00:30.9 in fata lui Bogdan Talasman. Mihnea Muresan ocupa pozitia a treia in cupa monomarca dupa prima zi de la Brasov.

Bogdan Vrabie ocupa prima pozitia la Cupa Suzuki la Brasov dupa acesta zi, Radu Necula avand de recuperat 00:00:02.6 pentru a prelua pozitia.  Andrei Girtofan este ocupantul ultimei trepte a podiumului, avand un ecart de +00:00:14.7.

Venit din rally 2, Romanin Gilles conduce clasamentul debutantilor de la Brasov, avand un avans de 00:00:07.1 in fata lui Mihnea Muresan si 00:00:30.1 in fata lui Dragos Popa.

Norbert Maior conduce ierarhia juniorilor in fata lui Andrei Girtofan si a lui Danut Budai care a trecut la bordul unui Suzuki Swift Sport in acest sezon.

Rezultatele complete le puteti regasi pe https://stats.fras.ro/Rally/

Sursa rezultate: fras.ro

Noutati
Vezi mai multe