Restrictii de circulatie pentru Trofeul Rasnov powered by Pro-X

Ne mai despart doar trei zile pana la startul oficial al sezonului de debut pentru prima editie a noului Trofeu National Masters de viteza in coasta, prima etapa a anului fiind Trofeul Rasnov powered by Pro-X. Desigur, pentru buna desfasurare a acestui eveniment, un segment de drum national din judetul Brasov va fi inchis circulatiei publice in intervalele orare care coincid cu desfasurarea manselor de calificari si concurs ale competitiei.

Drept urmare, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a avizat restrictionarea circulatiei pe DN 1E sectorul Rasnov – Poiana Brasov pentru zilele in care se va desfasura prima etapa a Trofeului National Masters de viteza in coasta, Trofeul Rasnov powered by Pro-X.

Mai jos gasiti restrictiile de circulatie din zilele de sambata, 22 aprilie, si duminica, 23 aprilie:

SAMBATA 22.04.2022

• Pe DN 1E, se aproba inchiderea temporara a circulatiei rutiere pe tronsonul:

km 15+000 (Cabana Aviatorilor) – km 21+000 (Pensiunea Valea Cetatii) – in intervalul orar 09:30-17:00

DUMINICA 23.04.2022

• Pe DN 1E, se aproba inchiderea temporara a circulatiei rutiere pe tronsonul:

km 15+000 (Cabana Aviatorilor) – km 21+000 (Pensiunea Valea Cetatii) – in intervalul orar 09:30-17:30

De precizat este faptul ca, inchiderea sectorului de drum mai sus mentionat se va face de catre personalul Serviciului Rutier din cadrul IPJ Brasov si Politia Rasnov, asistati de catre reprezentantii ASOCIATIA CLUB SPORTIV „AUTO BLIC”.

Organizatorul Trofeului Rasnov powered by Pro-X multumeste pentru intelegere tuturor celor afectati de aceste restrictii de circulatie si isi cere scuze pentru disconfortul cauzat.

Trofeul Rasnov powered by Pro-X este organizat de Asociatia Club Sportiv Auto Blic Brasov si se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, contand ca prima etapa din calendarul competitional de 5 etape al Trofeului National Masters de viteza in coasta.

Parteneri principali: Pro-X – Cosmetica si Intretinere Auto, Dinamic 92

Parteneri: Omniasig, DeLaNoi Fruct Service, Tell Security Systems Romania, TurboCar, Zizin, Silnef Security, Cricova

Parteneri tehnici: Cyclon Motorsport, Saw Motorsport, Medecon, PrintINK, Centrul Medical Maria, Infinity Trophy, TehnoSting, Voluntariat Brasov

Parteneri media: Zile si Nopti, RockFM, Autorally.ro, BizBrasov, NewsBv.ro, Brasovstiri.ro, Radio Romania Brasov FM, Media Construct, Sunete

Trofeul Rasnov powered by Pro-X, eveniment de nivel si interes national si international, este organizat cu sprijinul Consiliului Local si Primariei orasului Rasnov, al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Tara Barsei” Brasov, Inspectoratului de Jandarmi Judetean Brasov, Gruparii de Jandarmi Mobila Brasov, Inspectoratului Judetean de Politie Brasov – Serviciul de Politie Rutiera, Birou de Politie al statiunii Rasnov.

Credit foto – Attila Balazs

Biroul de presa

Trofeul Rasnov powered by Pro-X 2023

Recomandari pentru tine!