Raliul Moldovei Bacau, ultimul duel din Swift Cup 2020

Sezonul competitional din 2020 se indreapta cu pasi repezi spre finalul unui an marcat de criza medicala, care a dus la inceperea intarziata a sezonului dar si la modificarea ultimei etape din acest campionat, Raliul Moldovei Bacau inlocuind etapa aradeana. Astfel, la sfarsitul acestui weekend, caravana Swift Cup va avea ultima reprezentatie din acest an, cea care va stabili ierarhia finala din cadrul cupei, una care a fost dominata de-a lungul sezonului de echipajul Danut si Lucian Budai, cei doi reusind 5 victorii din 5 posibile.

Etapa moldava va debuta vineri, 23 octombrie, cu ocazia shakedownului premergator raliului, care va avea loc intre orele 13:00-17:00 la Valea Budului, urmand ca primele probe speciale sa fie programate sambata prin parcurgerea de doua ori a probelor Runcu, Moinesti si Vermesti, totalizand un numar de 42,80 km. Ultima zi de raliuri a sezonului programeaza, duminica, 6 speciale, cu Hemeius alergata de doua ori iar Trebes parcursa de 3 ori, urmand ca speciala de pe circuitul de karting Speed Park sa incheie oficial anul competitional 2020. Cu un numar de 102,05 km si o suprafata de macadam spectaculoasa, Raliul Moldovei Bacau promite un spectacol garantat. Festivitatea de premiere va avea loc in Piata Tricolorului din Bacau.

Echipajele Swift Cup care si-au anuntat prezenta la aceasta etapa sunt Danut si Lucian Budai, Bogdan Talasman/Andrei Mitrasca, Alex Ardelean/Horatiu Baltador, Paul Popa/Laszlo Csegzy, Bogdan Gheorghiu si Andrei Brezoszki, dar si un nou echipaj format din Artur Luca/Iulian Gheorghe, cei care isi doresc sa se acomodeze cat mai repede la bordul Swift-ului Sport pentru a putea sa contribuie la spectacolul oferit in aceasta competitie.

Alex Ardelean: Este ultima etapa la Bacau, unde ne-am propus sa inchidem anul cu un rezultat foarte bun si macar Raliul Moldovei Bacau sa-l terminam in primii 2 la Swift Cup, iar la anul trebuie sa ne vedem la o alta clasa mai mare si tot ce am invatat anul acesta sa punem in aplicare la anul.

In 2020, partenerii Swift Cup sunt: Hankook Competition, Bucur Tuning, www.sparco-shop.ro, Protlum si RallyMax.ro

Recomandari pentru tine!