Echipajul Bogdan Marisca si Sebastian Itu sunt gata de start pentru sezonul 2019

Asteptarea a luat sfarsit! Echipajul Napoca Rally Academy, Bogdan Marisca – Sebastian Itu, este pregatit sa ia startul la o noua editie a Campionatului National de Raliuri Dunlop, la bordul unui Ford Fiesta R5. Incoronat campion national in 2017 si medaliat cu bronz anul trecut, Bogdan Marisca tinteste sus si in 2019.

„Pentru mine, un om care si-a dedicat o mare parte din viata motorsportului, este clar o mare bucurie ca ma aflu din nou la start. Asta inseamna ca echipa si-a facut treaba pana acum, avem sustinere din partea partenerilor in continuare, ceea ce este un mare lucru. Ar trebui sa fiu ipocrit sa zic ca nu avem nicio asteptare ca si sportivi, dar nici nu avem o presiune foarte mare din perspectiva unui rezultat anume. Nu vom face sezonul complet, vom lua startul la cat mai multe raliuri si evident ca ne dorim un loc cat mai sus. Vom fi cumva spectatori inside la noua generatie de piloti din Romania si vom incerca sa-i sicanam cat putem de mult pe cei care se vor lupta pentru primele locuri. Ma refer la Simone, la Vali Porcisteanu, si, de ce nu, la Sebi Barbu. Din vechea generatie vom fi noi, Titi Aur, Dan Girtofan… Vor fi cateva masini care se vor lupta pentru primele locuri, dar va fi si aceasta predare de stafeta”, a declarat Bogdan inainte de startul noului sezon.

In dreapta lui Marisca va fi si de aceasta data Sebastian Itu. „Anul competitional 2019 incepe putin mai tarziu ca de obicei, ceea ce cred ca a fost in favoarea concurentilor pentru definitivarea bugetelor. Este un aspect pozitiv care se reflecta deja in materialul de concurs din acest an, un an care se anunta foarte disputat. NRA are si in acest sezon mai multe obiective. Primul ar fi titlul la echipe, al doilea ar fi ca Transilvania Rally sa devina un festival automobilistic la standarde cat mai ridicate si, nu in ultimul rand, participarea echipajului Simone Tempestini – Sergiu Itu la etapele programate din Campionatul Mondial de Raliuri. In ceea ce ne priveste pe noi, echipajul Marisca – Itu, ne dorim clasarea pe podium la fiecare etapa si, bineinteles, la final. Le multumesc partenerilor si sponsorilor nostri si le urez succes tuturor concurentilor”, a completat Sebi Itu.

Sezonul 2019 debuteaza cu Raliul Argesului (2-4 mai), care revine in circuitul Campionatului National de Raliuri dupa o pauza de cativa ani. Bogdan Marisca si Sebastian Itu au triumfat la Pitesti in 2002.

Echipajul Bogdan Marisca – Sebastian Itu este sustinut in sezonul 2019 de Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, Telekom, Ford, NTT Data, DeLonghi, Primaria Cluj, Visit Cluj, Leaseplan, P1, KissFm.

Recomandari pentru tine!