10 ore de transmisiuni televizate pentru Raliul Moldovei Bacau powered by Dedeman Automobile

Raliul Moldovei Bacau powered by Dedeman Automobile isi pastreaza si in acest an statutul de referinta in ceea ce priveste prezenta la televiziune. Competitia va beneficia de 10 ore de transmisiuni in direct la TV si promovare radio la nivel national prin intermediul Europa FM.

Ne pregatim sa intram in luna iunie, cea care, in weekendul 21-22, programeaza Raliul Moldovei Bacau powered by Dedeman Automobile. Intrecerea a ajuns la editia cu numarul 9 si conteaza ca etapa a treia in Campionatul National de Raliuri Dunlop, Campionatul National Rally 2 Dunlop si Campionatul National de Raliuri pentru Vehicule Istorice, competitii organizate sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Totodata, intrecerea are statut de competitie internationala FIA.

Dupa ce au anuntat noutatile de ordin sportiv ale editiei din acest an, organizatorii competitiei anunta ca si in acest an, asa cum au obisnuit din 2011 incoace, au acordat o importanta deosebita mediatizarii evenimentului. ”Am gandit raliul astfel incat sa beneficieze de o expunere cat mai buna la televiziune. Si, alaturi de posturile care ne sunt aproape de ani de zile si vom avea, cumulat, pe trei posture, 10 ore de transmisiuni in direct”, a precizat Adrian Raspopa, organizatorul competitiei.

Raliul Moldovei Bacau powered by Dedeman Automobile continua parteneriatul cu TVR, care a inceput inca de la prima editie. In prima zi TVR Iasi va transmite proba Vermesti, iar apoi, Superspeciala de la Onesti urmeaza sa fie difuzata simultan de Telekom Sport si TVR. Productia a fost incredintata Casei de Productie Studio Video Art condusa de cunoscutul Ticu Alexe. ”Cu siguranta vom avea parte de o transmisiune de exceptie. Pentru ca vorbim despre o referinta in domeniul transmisiunilor sportive, dar nu numai, dovada ca, spre exemplu, Studio Video Art a realizat si productia transmisiei in direct a funeraliilor regale dupa regretata disparitie a Majestatii Sale Regele Mihai”, a precizat Adrian Raspopa.

A doua zi transmisiunile TV vor viza proba Racova, care urmeaza sa fie transmisa la ultimele doua treceri, cea din urma fiind si Power Stage.

O alta veste importanta este continuarea parteneriatului cu EuropaFM initiat la editia din 2017 a raliului. De altfel, Adrian Raspopa are un parteneriat cu EUROPE DEVELOPPEMENT INTERNATIONAL-R S.A., vizand promovarea sa ca sportiv de catre Virgin Radio si a Raliului Moldova Bacau de catre EuropaFM. Zilnic, timp de trei saptamani, spoturile difuzate de primul post de radio privat care are acoperire nationala in FM, si care pe 26 mai a aniversat 19 ani de existenta, vor promova competitia.

Partenerul principal al editiei din acest an este Consiliul Judetean Bacau, in asociere cu Primaria Onesti, Primaria Moinesti, Primaria Bacau si Primaria Zemes. Sponsor principal: Dedeman Automobile.

Recomandari pentru tine!