Tess Rally 2019 aduce la start 59 de echipaje

Ultima etapa din campionatul national de raliuri dunlop se va desfasura la Brasov in weekendul urmator, 18-19 octombrie 2019. Daca anii anteriori eram obisnuiti ca aceasta etapa sa deschida scena competitionala, in acest an lucrurile s-au schimbat, etapa Brasoveana trage cortina peste sezonul competitional 2019 al CNR si va stabili si castigatorul absolut si nu numai. 

Valentin Porcisteanu si Simone Tempestini se vor duela pe probele speciale de macadam de la Tess Rally Brasov 2019 pentru titlul absolut. Acestia nu sunt singurii care se bat la ultima etapa pentru titlu, ci si cei de la Cupa Dacia sunt in aceeasi postura, fiind diferentiati de un punctaj foarte mic intre prima pozitie si locul secund. 

Lista de inscrieri Tess Rally Brasov 2019

Tess rally brasov 2019
Credit foto: Flavius Croitoriu /rally art.ro

Un total de 59 de echipaje se regasesc pe lista de inscrieri pentru ultima etapa din acest sezon. 45 de echipaje se regasesc pe lista de inscrieri in cadrul CNR, un singur echipaj se regaseste pe lista pentru CNR – Autovehicule Istorice, iar la Rally 2 se regasesc 13 echipaje ce vor concura pe probele speciale de la Tess Rally Brasov 2019.

Recomandari pentru tine!