Dominic Marcu urca pe podiumul categoriei 1 cu Tesla Model 3 Performance la Cupa Mediasului

Dominic Marcu urca pe podiumul categoriei 1 cu Tesla Model 3 Performance la Cupa Mediasului

In weekendul recent desfasurat, Dominic Marcu a participat cu succes pentru prima data la Cupa Mediasului din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta.

In ciuda conditiilor meteo dificile, pilotand Tesla Model 3 Performance, Dominic a reusit sa se impuna intr-o cursa in care ploile scurte au adaugat un nivel suplimentar de provocare.
Traseul de 3,1 kilometri al Cupei Mediasului a fost pus la incercare de stropii de ploaie, facandu-l extrem de alunecos si dificil de abordat. Cu toate acestea, Dominic si-a mentinut ritmul, clasandu-se pe locul 4 dintr-un total de 60 de participanti.

Dominic Marcu si Tesla au obtinut un succes remarcabil in cadrul Cupei Mediasului din Campionatul National de Viteza in Coasta. A fost o performanta istorica, deoarece au reusit sa se plaseze pe podiumul categoriei 1 pentru masinile inchise (turisme), ocupand locul 2. Acest rezultat marcheaza o premiera pentru proiect, fiind prima data cand o masina electrica se afla pe podiumul acestei categorii. In plus, acestia au ocupat locul 1 la clasa masinilor electrice. Acest rezultat atesta inovatia si avansul tehnologic pe care il aduce proiectul lor in lumea motorsportului.


Dominic a fost sustinut de spectatorii entuziasti care au umplut marginea traseului, dandu-i incurajari si aplauze. Reactia pozitiva a publicului fata de proiectul electric si participarea cu Tesla Model 3 Performance a fost una calda si incurajatoare.

Prin participarea sa cu modelul electric, Dominic continua sa promoveze inovatia si tehnologia sustenabila in lumea motorsportului romanesc.

In acest weekend, Dominic va fi prezent la standul E.ON de la Techweek, care se desfasoara la Romexpo. Dominic si Tesla vor fi prezenti pentru a impartasi experienta in utilizarea tehnologiei electrice in motorsport.

De asemenea, pe Dominic si Tesla ii puteti vedea alaturi de E.ON la Sports Festival, Cluj, eveniment care se va desfasura in perioada 1-4 iunie. Acest festival sportiv unic aduce impreuna pasionatii de sport si iubitorii de activitati in aer liber.
In continuare, pe data de 10-11 iunie, Dominic se va indrepta spre Transalpina Challenge, care va avea loc la Ranca. Aceasta competitie reprezinta o provocare unica pentru piloti, deoarece traseul se desfasoara pe una dintre cele mai spectaculoase si dificile sosele montane din Romania. Dominic va concura intr-o noua etapa a campionatului Masters, aducand in prim-plan tehnologia electrica in motorsport.

Participarea lui Dominic Marcu este posibila cu sprijinul partenerilor E.ON, George – primul banking inteligent din Romania, o inovatie BCR, NetBet, Hama, BCR Leasing, Pringles, Tecnet, Plus Autotrade, Dronshop.

Pe Dominic Marcu il puteti urmari pe site-ul oficial www.dominicmarcu.ro sau pe social media https://www.facebook.com/dominic.marcu, www.instagram.com/dominic_marcu, https://www.tiktok.com/@dominic_marcu si Youtube https://youtu.be/K8vAAzZzyec

 

Recomandari pentru tine!