Trofeul Campulung 500 aduce 66 de piloti la start

Trofeul Campulung 500 aduce un numar de 66 de piloti la startul etapei cu numarul sapte din Campionatul National de Viteza in Coasta 2021

Programata sa se desfasoare in acest weekend a lunii Septembrie ( 18-19 ), etapa de la Campulung Muscel revine pe deja traditionalul traseu de pe drumul judetean Leresti-Voina, in mirifica zona turistica de la barajul Rausor. 

Lista este una care cuprinde toti pilotii de top ai campionatului, liderul Categoriei II, Costel Casuneanu, se afla si el pe lista de inscrieri cu al sau model Skoda Fabia R5, la fel si castigatorul etapei precedente, Silviu Dumitrescu care va ataca prima pozitie pentru a prelua pozitia de lider, inaintea acestei etape fiind despartit de doar doua puncte de Casuneanu.

Ciovica vine si el la Trofeul Campulung 500 pentru a-si juca sansa la victorie, acesta fiind situat pe trei in clasamentul anual la categoria mai sus mentionata, fiind la 5,25 puncte de lider.

Alexandru Mirea s-a intors din Italia de la etapa Suport a F1 in care a alergat la bordul modelului Radical, la fel cum va face si pe traseul de la Leresti, unde vine cu gandul la o noua victorie cu al sau Radical SR8.

O noutatie la aceasta etapa este prezenta la start a lui Andrei Mitrasca, care va concura pe modelul Dacia STCC pe care a alergat Costi Stratnic

Lista de inscrieri o puteti vedea pe pagina noastra dedicata etapei CNVC Campulung Muscel, tot aici puteti vedea si harta traseului, programul competitiei, programul de live streaming si multe altele.

Mihai Leu vine la Trofeul Campulung 500 din postura de lider a Categoriei I, avand un avans de 35 de puncte in fata lui Calin Manitiu ( 85 puncte ), iar pe pozitia a treia se afla pilotul Alexandru Pitigoi cu 69 de puncte.

 

Rezultatele live a urcarilor si clasamentele live se pot vedea pe live.fras.ro

Recomandari pentru tine!