Stoev s-a impus la Cupa Resita 2019

Bulgarul Stefan Stoev s-a impus la etapa a IV-a din CNVC 2019, la Resita, la bordul unui Silver Car EF10, urmat de Lucien Hora si de Emil Nestor. 

Pe un traseu in lungime de 4.77 km, pilotii au incercat sa faca spectacol pentru publicul foarte numeros, un public avizat intr-o foarte mare parte si care a asistat la spectacolul oferit de cei 60 de concurenti care au participat la Cupa Resita 2019, pe un traseu pe care la introdus in circuitul motorsportului  romanesc regretatul Werner Hirschvoger.

Origanizatorii au inmanat pilotului Silviu Dumitrescu, un trofeu in memoria lui Werner, pentru obtinerea unui nou record pe Valea Domanului.

Acesta a reusit un impresionant timp de 2:04:784 sec, doborand astfel recordul fratelui sau Andrei de anul trecut pe care l-a obtinut la bordul unui monopost Tattus. 

Stoev a reusit sa puna probleme favoritilor inca din prima zi, atunci cand acesta a reusit sa se claseze cu al treilea timp pe mansele de recunoasteri, cat si pe cele de antrenamente cromonetrate.

In mansele de recunoasteri de duminica, Stoev reuseste al doilea timp la bordul  Silver Car-ului EF10. 

La categoria I, Mihai Leu ( Ferrar ) reuseste sa se impuna in fata lui Calin Manitiu ( Subaru ) si a lui Alexandreu Mitroi ( mitsubishi Lancer evo X ) 

Stefan Stoev se impune si in cadrul categoriei II, in fata lui Lucien Hora si a lui Emil Nestor. 

Pentru celelalte clasamente pe grupe, va rugam sa accesati site-ul www.fras.ro

 

Clasamente Open Cupa Resita 2019 – CNVC-D

Sursa timpi: fras.ro

 

Recomandari pentru tine!