Ciovica isi trece in cont victoria de la Trofeul Audi Brasov

Desi a devenit campion absolut si al Categoriei II inaintea etapei de la Brasov, Octavian Ciovica isi incheie sezonul competitional 2022 a Campionatului National de Viteza in Coasta cu o noua victorie, aceasta fiind obtinuta la Trofeul Audi Brasov care s-a desfasurat in acest weekend ( 15-16 octombrie ) pe drumul poienii.

Locul secund a fost ocupat de Lucian Radut, care la bordul unui model Mitsubishi Evo 8 reuseste sa obtina al doilea timp, la +6,274 secunde in spatele lui Ciovica dupa cele doua manse de concurs.

Viola, asa cum ii spun multi dintre fanii pilotului care piloteaza modelului Mitsubishi Lancer Evo, a terminat etapa Brasoveana pe pozitia a treia, Calin Fagadar, ca despre el este vorba, reuseste podium la general, terminand la + 9,699 secunde dupa lider.

sursa foto: Cezar Silviu

La Categoria I s-a impus pilotul echipei Rally Dream Team, Lucian Radut, urmat de Calin Fagadar si de Alexandru Pitigoi pe superbul model Porsche 911 GT3 Cup.

Titlul de campion al acestei categorii ii revine lui Dodo ( Alexandru Pitigoi – Porsche 911 GT3 Cup ), care abea un avans de un singur punct in fata lui Costel Casuneanu inaintea acestei etape, insa pilotul modelului Skoda incheie etapa in spatele lui Dodo, astfel ca, termina sezonul pe pozitia secunda la Categoria I.

La Categoria II invingator a fost Ciovica, urmat de Aurelean Andronache care incheie pe cea de-a doua treapta cu modelul Speed Car GT1000R.

Razvan Dragomir incheie podiumului categoriei cu modelul Silver Car S2.

Acum ca am vorbit despre principalele categorii si despre cei ce au urcat pe podium, haideti sa vedem ce s-a intamplat si la grupe.

La Grupa 1 pe prima pozitie a urcat Calin Fagadar, reusind sa il invinga pe Claudiu Erhan care termina pe pozitia secunda, iar Robert Barabas incheie pe trei cu modelul Fiat 126 Proto.

Grupa 2 este adjudecata de Lucian Radut, urmat la aproape 8 secunde de Alexandru Pitigoi cu al sau Porsche. Podiumul a fost completat de Alin George Luca tot pe un Porsche.

sursa foto: Cezar Silviu

Casuneanu isi trece in cont victoria la Grupa 3, fiind urmat de Horia Gheorghe la bordul modelului Mitsubishi Evo 7, iar Jean Tatu incheie pe trei pe modelul Skoda Fabia RS.

Cosmin Ion isi trece in cont victoria de la Grupa 4, acolo unde il surclaseaza pe Andrei Cascaval si Vlad Colceriu care inchide podiumul.

Resiteanul Razvan Gosta termina pe prima treapta la Grupa 5, urmat de bulgaril Iskren Vaselinov si de Darius Valsan pe trei.

Bogdan Duma s-a impus la Grupa 6, urmat de Matei Voicu si de Georghe Daniel Gramada.

Clasamentele si timpii se pot vedea pe live.fras.ro

sursa foto cover: Dorin Mihai

Recomandari pentru tine!