Trofeul Câmpulung Muscel 2018

Trofeul Campulung Muscel 2018, organizat in perioada 22-23 septembrie de Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primariei Municipiului Campulung Muscel, al Primariei Leresti si al Consiliului Judetean Arges, vine cu o serie de surprize anul acesta.

Trofeul Campulung Muscel 2018, contand ca etapa a VII-a in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop va fi si o oportunitate pentru piloti si pentru spectatori sa se implice social. Astfel, organizatorii competitiei vor organiza si o actiune caritabila in scopul strangerii de fonduri pentru achizitionarea de echipament de bucatarie pentru Centrul de zi ”Bambi” din Campulung. Cei care vor sa fie alaturi de copiii de la acest Centru pot face donatii atat la secretariatul de la Primaria Campulung, cat si pe traseul competitiei, in zona de start.

Cupa “King of the Hill” in memoriam Valentin Banciu

De asemenea, Cupa ”King of the Hill”, oferita pilotului care va avea cea mai rapida urcare din mansele de concurs va purta, anul acesta, simbolic, numele Valentin Banciu, in memoria marelui campion care a plecat recent dintre noi.

Restrictii de circulatie
Anuntam participantii la trafic ca drumul judetean 734 Leresti- Voina va fi inchis circulatiei sambata si duminica (22 si 23 septembrie ) intre orele 8 si 19. In cazuri de urgenta, circulatia se poate redeschide.
Spectatorii si sportivii care vor veni pe DN 73 dinspre Brasov spre Campulung trebuie sa ia in calcul cel putin o ora de intarziere, avand in vedere lucrarile de reabilitare a drumului din zona Bran.

Trofeul Campulung Muscel la Viteza in Coasta este cea mai importanta competitie automobilistica sub egida FRAS organizata in judetul Arges. Elita pilotajului romanesc isi va dovedi inca o data abilitatile tehnice dar si curajul pe drumul judetean Leresti-Voina, in mirifica zona turistica de la barajul Rausor. Traseul de trei kilometri este considerat a fi unul dintre cele mai tehnice din Campionatul National de Viteza in Coasta.

Partenerii Trofeului Campulung Muscel 2018: Primaria Municipiului Campulung, Consiliul Judetean Arges, SILDVB, Primaria Comunei Leresti, Directia Pentru Tineret si Sport Arges, Paeonia Distribution, DEC Clinica Dentara, Pasteur Caroseria, Nexus Auto, Materom, Pentarom, Kilicom, Magic Safe Security. Partener tehnic al competitiei: VOLVO!

Recomandari pentru tine!