Dan Girtofan, impreuna cu NetBet la Cupa Cheile Gradistei 2020

In viata avem si zile cu soare, dar si zile cu ploaie. Iar anul 2020 nu a facut exceptie. Pandemia de coronavirus si situatia speciala, inedita si unica pe care a adus-o ne-a schimbat tuturor perspectiva asupra lucrurilor si ne-a invatat sa gandim altfel, sa ne reevaluam optiunile, dar ne-a facut si mai puternici. Este cazul si dublului campion national de raliuri, Dan Girtofan. Desi au fost 2 luni in care aproape toata lumea s-a oprit in loc, Giri a luptat si a lucrat din greu pentru a nu lipsi din peisajul competitional autohton in 2020. O lupta starnita din pasiunea lui pentru motorsport, caruia i-a dedicat o viata intreaga. Singur, nu ar fi avut aproape nicio sansa de a ajunge pe probe in 2020, dar pasiunea si ambitia sa au aratat ca nimic nu este imposibil si ca tot timpul oamenii care pun suflet in ceea ce fac atrag langa ei alti oameni frumosi, gata sa le fie alaturi.

Astfel ca, Giri va lua startul la etapa inaugurala a Campionatului National de Viteza in Coasta, Cupa Cheile Gradistei, ce va avea loc sambata si duminica. Si nu o va face singur. Ii va avea ca parteneri, pentru aceasta etapa si speram, pe viitor, la alte evenimente, pe cei de la NetBet. „Ma bucur enorm ca ma voi putea intoarce la volanul masinii mele de curse intr-un eveniment oficial. Am trecut printr-o perioada dificila, ca toata lumea, in care incertitudinea a fost mare si era greu de anticipat daca voi mai avea sansa de a concura in 2020. Nici acum nu este nimic sigur ce voi face in acest an competitional, dar cert este ca mi-am luat licenta pentru «coasta» si ca voi prezent la start la Cheile Gradistei. Si nu voi fi singur, ci impreuna cu NetBet, un partener nou, care a ales sa vina langa mine si sa faca parte din acest fenomen frumos, numit automobilism. Le multumesc foarte mult celor de la NetBet pentru ca a ales sa-mi fie alaturi si sper ca parteneriatul si colaborarea noastra sa fie una de durata. Este foarte important pentru un pilot care vrea sa faca performanta sa aiba un partener puternic in spate si de aceea ma bucur enorm pentru implicarea celor de la NetBet”, a declarat Dan Girtofan.

Giri a fost completat de Horia Valuch, COO NetBet Romania: „Intram cu mare bucurie in acest parteneriat, pentru aceasta etapa de «coasta». Dan Girtofan este un nume greu al automobilismului romanesc si suntem onorati sa colaboram cu o echipa profesionista si care a demonstrat ca poate face lucruri frumoase”.

Legat de participarea sa in Campionatul National de Viteza in Coasta, campionul brasovean a precizat: „Sigur, toata lumea ma asteapta in Campionatul National de Raliuri, dar este un an mai special, in care desi iti doresti sa faci multe, posibilitatile sunt altele din cauza situatiei speciale prin care am trecut. Stiu, masina nu este una care se preteaza pentru «coasta», unde este nevoie de altceva, dar este pentru mine o posibilitate de a face lucrul pe care-l indragesc si de a reveni la o oarecare normalitate. Voi vedea pe parcurs ce voi face in restul sezonului. Pana atunci voi incerca sa ma bucur de revenirea pe traseul de concurs si le voi arata fanilor spectacolul cu care erau obisnuiti si care le-a lipsit foarte mult”.

Dan Girtofan este sustinut la Cupa Cheile Gradistei de NetBet, Ramplast si de partenerii traditionali, Delcar, Castrol, MHS Truks &Service, Mipa si Presto.

Recomandari pentru tine!