Trofeul Campulung Muscel: Etapa ANULATA, spectatorul lovit a decedat din pacate

Digiqole Ad

Editia din acest an a Trofeului Campulung Muscel a fost ANULATA dupa incidentul din mansa trei de recunoasteri de Sambata. Decizia vine dupa ce un spectator a stat intr-o zona nepermisa, iar un concurent a scapat masina de sub control, astfel ca a lovit spectatorul care statea pe scaun, asta din spusele celor de fata, dar si masina acestuia.

Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Campulung, fiind stabilizat, urmand a fi transferat apoi cu elicopterul SMURD la Bucuresti pentru operatie. Starea acestuia s-a agravat pe drumul catre stadion si a intrat in stop cardio-respirator, barbatul fiind resuscitat timp de 45 de minute, insa din pacate, a decedat.

Organizatorii au decis ANULAREA etapei, un gest corect si cinstit. Echipa fanrally.ro ii doreste pilotului sa fie tare si ne pare rau pentru acest nefericit incident.

Vina NU, clar NU este a pilotului, spectatorul NU avea voie in acea zona, mai ales ca se afla pe o zona de viteza urmata de viraj la stanga, pe exteriorul virajului unde nu avea ce cauta, asta arata clar caci sunt probleme de securitate a traseelor.

Cine se face vinovat, cine trebuia sa nu il lase in acel loc nepermis? De ce nu au fost chemate fortele de ordine prezente la eveniment daca spectatorii nu au ascultat indicatiile oficialilor din post? 

Acum vorbim degeaba, tragedia s-a intamplat, un om a decedat din pacate si inca o data ne repetam, NU este vinovat pilotul, acesta este motorsportul, se mai iese in decor, mai cedeaza frana, mai ratam virajul s.a.m.d.

Astfel se incheie sezonul competitional pentru Campionatul National de Viteza in Coasta 2023, sa ne vedem cu bine si sanatosi in 2024, speram cu schimbari in bine acolo sus de unde trebuie sa vina schimbarea.

sursa foto: Mircea Sararescu, ofiter de presa a evenimentului.

Recomandari pentru tine!