Restartul in Campionatul de Viteza in Coasta se da la Trofeul Teliu

Trofeul Teliu „dezmorteste” pilotii din Campionatul National de Viteza in Coasta, dupa ce luna august a fost una fara etape desfasurate, pilotii avand vacanta in aceasta perioada. Etapa a VI-a se va desfasura in weekendul 3-4 Septembrie pe traseul ce leaga orasul Brasov de Buzau, fiind un traseu foarte frumos si spectaculos.

76 de piloti inscrisi la aceasta etapa, care aduce in fiecare an numerosi concurenti la Teliu. Pilotul care alearga in campionatul national de raliuri, Dan Girtofan este si el prezent la startul etapei la bordul unei Skoda Fabia R5, masina cu care participa si in CNR.

Trofeul TeliuProgramul anunta 6 urcari a traseului in ziua de Sambata, fiind programate 3 manse de recunoasteri, urmate de 3 manse de antrenamente cronometrate, manse care stabilesc si ordinea de start pentru mansele de concurs. Duminica sunt programate 4 urcari, 2 dintre ele fiind manse de recunoastere, iar 2 manse sunt cele de concurs, care stabilesc castigatorii de la Trofeul Teliu.

Bogdan Cuzma vine cu gandul sa isi mareasca avansul si sa isi consolideze pozitia de lider a CNVC-D, avand un avans de 28 puncte in fata lui Lucian Radut si a lui Edu Stan care se afla pe treapta III a podiumului general. Timisoreanul este si liderul la zi a grupei H inainte de etapa de la Teliu care se desfasoara in acest weekend.

La Grupa N, Calin Manitiu este liderul grupei dupa cele 5 etape desfasurate pana acum. Alexandru Mitroi se afla pe pozitia secunda a grupei la o diferenta de 9 puncte in spatele lui Manitiu. Cosmin Salistean se afla pe pozitia a III -a a grupei.

Bogdan Ungureanu se afla in fruntea clasamentului la grupa A in fata coechipierului sau Ciprian Ciobotaru, ambii fiind piloti ai echipei Rally Dream Team. Radu Ortelecan este ocupantul ultimei trepte a grupei A.

Restrictii de trafic:

Sambata – 3 septembrie: intre 8:30-13:30 si 15:00-20:00
Duminica – 4 septembrie: intre 8:30-12:00 si 13:30-19:00

 

Credit Foto: RPM Racing Ro

Recomandari pentru tine!