HORA s-a impus la Trofeul Campulung Muscel si a devenit campion national

Lucien Hora a bifat a patra victorie consecutiva, fiind cel mai rapid la Trofeul Campulung Muscel, si si-a adjudecat matematic titlul la Categoria II in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop cu o etapa inainte de final.

Sambata, Hora a reusit cel mai bun timp al zilei, reusind sa urce traseul de concurs in 1:26,816. Si atunci, la fel ca in clasamentul final, Emil Nestor l-a urmat, la 1,453 secunde. De altfel, podiumul de sambata a fost similar cu cel final, fiind completat de Bogdan Cuzma (01:28,793).

Nestor (Norma M20 FC) a dominat mansele de recunoasteri de duminica, unde Hora (Lola B99/50) a fost abia al saselea, insa, la cele doua urcari de concurs, resiteanul nu a mai oferit nicio sansa, avand un timp total de 02:51,110. Atat Nestor, cat si Cuzma (Mitsubishi Lancer Evo IX), au incheiat la mai putin de doua secunde in spatele liderului.

Dupa aceasta runda, Hora a strans 161 de puncte, iar pe pozitia secunda se afla Nestor cu 134. Inaintea ultimei etape, care va avea loc in octombrie la Poiana Brasov, resiteanul are deja punctele necesare pentru a urca pe prima treapta la Gala Campionilor FRAS 2019.

In Top 10 General in etapa, care a strans mii de spectatori de-a lungul celor doua zile, s-au mai clasat Dani Otil (Radical SR4), Lucian Radut (Mitsubishi Lancer Evo 8), Costi Stratnic (Dacia STTC), Aurelian Andronache (Speed Car GT 1000), Elias Raduta (Mercedes W201 Evo 2), Eduard Cozma (Audi R8 GT) si Calin Manitiu (Subaru Impreza N12).

La Categoria I, acolo unde Mihai Leu, absent la Campulung Muscel, a devenit deja campion din punct de vedere matematic, victoria i-a revenit lui Eduard Cozma. Podiumul a fost completat de Calin Manitiu si Vali Porcisteanu. Acesta din urma a concurat pe Citroen C3 R5, acelasi cu care la finalul saptamanii va incerca sa castige Transilvania Rally, runda decisiva din lupta pentru titlul de campion absolut la raliuri.

Sursa: fras.ro

Recomandari pentru tine!