Vlad Colceriu, in premiera pe Valea Domanului

Sfarsitul acestei saptamani se apropie, ceea ce inseamna ca si lupta de pe Valea Domanului e la cativa pasi distanta. Cupa Resita, caci acolo se va da batalia celei de-a doua etape de coeficient 2 din Campionatul National de Viteza in Coasta este pregatita sa-l aiba in premiera la start si pe tanarul pilot brasovean Vlad Colceriu

Dupa un sezon inceput la Rasnov, unde a obtinut victoria la Debutanti si s-a clasat pe pozitia a 2-a la Juniori, respectiv pozitia a 4-a la Grupa 6, pentru tanarul sportiv Vlad Colceriu, sezonul vitezei in coasta al acestuia a continuat rand pe rand cu ”Transalpina Challenge”, de s-a ales cu trei clasari secunde in clasamentele in care concureaza, respectiv cu ”Harghita Challenge”, o etapa spontana pentru Vlad, care de altfel i-a adus si un alt material de concurs, insa cu care acesta a reusit sa-si adjudece victoria la Juniori.

   Doar ca acum, Vlad este pregatit pentru ceva cu totul si cu totul nou. Spunem asta intrucat sportivul brasovean se va alinia in premiera la startul Cupei Resita, mult indragita etapa de viteza in coasta de pe Valea Domanului, un proiect initiat de un om de-al locului, regretatul Werner Hirschvogel. Pentru cursa programata in perioada 9-10 iulie, tanarul Colceriu va reveni la comenzile modelului de uzina Peugeot 208 R2, pregatit in garajele clujenilor de la H Motorsport.

Ma bucur sa spun ca voi fi prezent la editia din acest an a Cupei Resita, intrucat de mult timp imi doream sa particip pe legendara vale a Domanului, insa numai acum s-au potrivit lucrurile. Etapa de la Harghita-Bai a fost pregatirea perfecta pentru aceasta etapa, de unde imi doresc sa revin acasa cu rezultate cel putin egale cu cele de pana acum. Desigur, intrucat etapa din Resita se numara printre cele prioritate pentru mine, voi reveni la volanul modelului Peugeot 208 R2, pe care abia astept sa-l pilotez din nou.” – a spus Vlad inainte de plecarea la Resita

Vlad Colceriu este sustinut in acest sezon de aceeasi parteneri puternici care fac posibile prezentele sale la start: Novalia prin brandurile MOB si IUS, Modelin, TELL Security Systems Romania, Racing Team Sighisoara, Service AutoChelu Brasov si Dinamic 92.

Credite foto – Momentum Images

Recomandari pentru tine!