Victorie pentru Alexandru Mirea la Transalpina Challenge

Alexandru Mirea se impune in cadul etapei Transalpina Challenge 2021, aceasta contand ca etapa a III-a din Campionatul National de Viteza in Coasta a Romaniei care s-a desfasurat in weekend-ul 5-6 iunie 2021.

Cu un ritm foarte bun pentru prima sa participare in actualul sezon la bordul modelului Radical SR8, Alexandru Mirea reuseste sa obtina timpi foarte buni inca din mansele de antrenamente desfasurate sambata, reusind cel mai bun timp pe aceste manse, devenind unul dintre pincipalii favoriti a etapei dupa ce a aratat pe cei 5 km de urcare pe Transalpina ca poate obtine victoria.

Victoria a fost una binemeritata, dupa lupte stranse cu Silviu Dumitrescu care incheie aceasta etapa pe locul secund, fiind mai lent dupa cele doua manse de concurs cu doar +0:01,680 secunde. Cu o victorie la general in prima etapa din campionat, Ciovica incheie pe cea de-a treia pozitie la Ranca, fiind la aproape 10 secunde de lider ( +0:09,223 sec. ) dupa cele doua manse de concurs.

Emil Ghinea reuseste sa ocupe treapta a patra a clasamentului general, pe cand Radu Benea incheie etapa gorjeana pe pozitia a V-a, fiind cel mai rapid la turisme. Mihai Leu reuseste sa se claseze pe pozitia a VI-a cu al sau Ferrari 458 Challenge Evo, insa incheie pe prima pozitie la Categoria 1, iar Horia Gheorghe, Alexandru Pitigoi, Dan Maghetiu si Costel Casuneanu incheie top-ul 10 la general.

Urmatoarea etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta se va desfasura la sfarsitul acestei luni, mai exact intre 26-27 iunie, in Valea Domanului acolo unde se va desfasura Cupa Resita 2021.

Rezultatele complete si clasamentele se pot vedea aici.

Recomandari pentru tine!