Cupa Resita 2022 aduce 51 de concurenti in Valea Domanului

Cea de-a doua etapa de coeficient 2 din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta se va dispuna in weekendul 9-10 Iulie la Resita, pe renumitul traseu din Valea Domanului descoperit de regretatul Werner Hirschvogel.

Lista de inscrieri la aceasta editie este una destul de scurta, avand la start 51 de concurenti, interesul fiind scazut din cauza distantei fata de „epicentrul” motorsportului romanesc din zona Brasov, dar si neincluderea ca si etapa comuna cu CNVC2, care ar mai fi adunat nume pe lista de inscrieri.

Lista de Inscrieri, programul etapei, harta traseului, programul de streaming LIVE, dar si alte informatii utile se pot vedea pe pagina noastra dedicata acestei etape CNVC Resita.

Principalii actori ai sezonului se regasesc pe lista, Octavian Ciovica vine in Banatul Montan pentru a obtine o noua victorie, dupa ce acesta a reusit sa isi treaca in cont etapele de la Rasnov ( cf.2 ), Cheile Gradistei ( cf.1 ) si etapa Harghita Hill Climb Challenge tot de coeficient 1.

Dupa prima sa victorie la general, adjudecata la Ranca, mangaliotul Emil Ghinea vine la Resita cu dorinta de victorie la bordul modelului Norma M20F, fiind adversarul direct a lui Ciovica, fiind singurii care vor lua startul la bordul modelelor de Categoria II.

La bordul modelului PORSCHE 911 GT3 CUP, Alexandru Pitigoi se alatura si el pentru lupta la victorie, alaturi de Costel Casuneanu ( Skoda Fabia R5 ) care vine si el cu gandul la prima pozitie. Pe langa modelele de top din CNVC, spectatorii resiteni il pot vedea pe CLAUDIO CUTTAIA  si IONUT ALEXANDRU ZICHIL la treaba, acestia aducand doua camioane de competitie pe Valea Domanului.

Startul Cupei Resita se va da sambata dimineata incepand cu ora 09:00, atunci cand sunt programate mansele de recunoasteri, iar la orele 14:30 incep cele doua manse de antrenamente cronometrate. 

Ziua importanta va fi Duminica, incepand cu alte doua manse de recunoasteri, urmate apoi de mansele de concurs incepand cu orele 13:00.

Recomandari pentru tine!