Victorie pentru Silviu Dumitrescu in cadrul Cupa Resita 2021

Silviu Dumitrescu reuseste sa obtina victoria la Cupa Resita 2021 la bordul modelului Ossela PA 2000 Evo.

Prima mansa de concurs a fost adjudecata de Silviu Dumitrescu care incheie cei aproximativ 5 km de pe Valea Domanului in 02.05,369 secunde, urmat fiind de Alexandru Mirea si de Octavian Ciovica.

Pe pozitia secunda s-a clasat castigatorul de la Ranca, Alexandru Mirea, care a fost mai lent cu +0:03,619 secunde decat liderul Silviu Dumitrescu. Brasoveanul Octavian Ciovica incheie podiumul general la bordul modelului sau Radical SR8 la Cupa Resita 2021.

In mansa secunda de concurs, Silviu reuseste din nou sa obtina cel mai bun timp, fiind urmat de acelasi Alexandru Mirea si de Octavian Ciovica.

Cupa Resita 2021
© Copyright – Luminosu Florin | www.fanrally.ro

La Categoria I s-a impus Mihai Leu in fata lui Calin Manitiu ( Subaru Impreza ), acesta din urma fiind mai lent cu peste 9 secunde. Ocupantul ultimei trepte a categoriei este pilotul echipei Radut Motorsport, Ciprian Ciobotaru, care la bordul Mitsubishi-ului Lancer Evo 7 reuseste o clasare la buna.

Podiumul Categoriei II este identic cu cel de la general, adica Silviu Dumitrescu, Alexandru Mirea si Octavian Ciovica.

La grupa A, Ciobotaru reuseste victoria in fata lui Tutuian, care incheie pe locul secund cu al sau model Renault Clio RS Ragnotti, acesta din urma fiind urmat de Marc Banca care incheie podiumul.

La grupa N s-a impus Calin Manitiu care este mai rapid cu peste 10 secunde decat Claudiu Erhan ( Mitsubishi Lancer Evo 9 ) si cu peste jumatate de minut decat Alexandru Krepelka.

Radu Benea se impune la EC2 ( H ) in fata bulgarului Lyuben Kamenov, intre acestia fiind o batalie apriga pe cei aproximativ 5 km, fiind dupa cele doua manse la doar +0:00,227 sec. in spatele lui Benea. La bordul unei Skoda Fabia R5.

Restul clasamentelor si timpii de pe urcari se pot vedea aici.

Recomandari pentru tine!