Trofeul Serus: Simone Tempestini e cel mai rapid in antrenamente

Pilotul echipei napoca Rally Academy reuseste sa fie cel mai rapid pilot in mansele de antrenamente de Sambata de la Trofeul Serus. La bordul unui model Radical SR4, acesta reuseste sa isi imbunatateasca timpul cu fiecare urcare a traseului de la Valea Cetatii.

Prima mansa a fost una de recunoastere, mansa in care Simone reuseste un timp de 2:03,823, urmat de Stratnic ( Dacia STCC ) si de Vali Porcisteanu ( Skoda Fabia R5 ), urmand ca in prima mansa de antrenamente cronometrate, acesta sa scada timpul de urcare la 1:53,481. In aceasta mansa, Lucian Radut ( Mitsubishi Lancer Evo 8 ) reuseste sa obtina al doilea timp pe urcare, acesta fiind urmat de  Battocchi Armando la bordul unui Ferrari 458 Challenge.

Mansa a doua de antrenamente regaseste aceeasi trei piloti pe primele trei pozitii, insa cu timpi mai mici pe aceasta urcare. 

Ultima mansa de antrenamente conometrate de la Trofeul Serus a fost una buna pentru Andrei Dumitrescu, care la bordul unui Tatuus reuseste sa termine urcarea cu al treilea timp, in spatele lui Radut si a lui Simone Tempestini care incheie ziua cu cel mai bun timp al zilei.

 

Prima zi de la Rasnov nu a fost ocolita de probleme, in prima mansa de antrenamente cronometrate a fost necesara intreruperea mansei din pricina unei iesiri in decor a unui concurent, fiind necesar ca o echipa medicala sa se deplaseze pana la fata locului, constatandu-se ca pilotul se afla in afara oricarui pericol.

 

Maine ( 22 Aprilie 2018 ) sunt programate alte patru urcari, doua manse de recunoasteri si doua manse de concurs. 

Credit Foto/Rezultate: Federatia Romana de Automobilism Sportiv 

Recomandari pentru tine!