Trofeul Campulung Muscel 2023 aduna 64 de concurenti la start

Digiqole Ad

Trofeului Campulung Muscel va trage cortina peste sezonul competitional 2023 a Campionatului National de Viteza in Coasta, etapa programata intre 21-22 Octombrie.

Pe lista de inscrieri se regasesc 64 de concurenti care vor alerga pe traseul cu o lungime de 3 km. Lupta va fi una intensa, deoarece campionii categoriilor, Cat I si Cat.II, dar si cei de la grupe, se vor decide la Campulung Muscel.

Claudiu Ciuca va avea un duel interesant cu Dominic Marcu, cei doi avand o diferenta de 18 puncte, resiteanul ocupand prima pozitie in clasamentul general provizoriu la Categoria I, iar Dominic ocupa pozitia a doua. Un alt resitean, Andrei Precup, se afla pe pozitia a treia cu 67 de puncte acumulate in cele sase etape desfasurate pana acum din Campionatul National de Viteza in Coasta.Darius Vilsan si Antonia Tanasie vor avea de infruntat #locomotivaderesita pentru pozitia a treia la general. 

In cadrul Categoriei II, brasoveanul Octavian Ciovica si mangaliotul Emil Ghinea sunt despartiti de 14 punte, insa acesta din urma nu va fi prezent la Câmpulung Muscel. Ciovica ocupa prima pozitie la general cu modelul Radical SR8, avand 136 de puncte, iar Emil a acumulat 122 de puncte. Batalia pentru pozitia a treia se va da intre Botond Szabo ( Radical SR3RS ) si Razvan  Dragomir ( SilverCar S2 ).

photo by Flavius Croitoriu / Momentum Agency

In cadrul Categoriei I, se afla un numar de 51 de concurenti pe lista de inscrieri, 5 piloti au spus prezent in cadrul Categoriei II, iar la Istorice numarul acestora este 8.

Programul etapei este impartit in doua zile, Sambata si Duminica, in prima zi avand loc mansele de recunoastere si cele doua manse de antrenament cronometrat. In ultima zi sunt programate sa se parcurga doua manse de recunoasteri in dimineata zilei, urmate de cele mansele de concurs incepand cu orele 13:00, respectiv 14:30, care vor decide campionii atat in cadrul Categoriilor, cat si a grupelor.

Lista de inscrieri, programul etapei, harta traseului, transmisiunea live a celor doua manse de concurs, se pot vedea pe pagina noastra dedicata etapei – CNVC Campulung Muscel.

Recomandari pentru tine!