Cupa Resita 2021 aduce 72 de piloti la start etapei banatene

Cupa Resita 2021 se desfasoara intre 26-27 Iunie 2021 in Valea Domanului, aducand 67 de concurenti la start.

Distanta este factorul pentru care etapa din Valea Domanului este dezavantajata, multi piloti din Campionatul National de Viteza in Coasta aleg sa nu faca delasarea in banatul montan. Un numar de doar 72 de piloti se vor prezenta la startul etapei Cupa Resita 2021, dintre care doar 38 de piloti vor puncta pentru prima liga de viteza in coasta, 6 piloti puncteaza in C.N.V.C pentru automobile istorice, un concurent la automobile electrice si 27 de piloti vor lua startul pentru cea de-a sasea etapa din liga secunda.

Horia Gheorge care a impresionat la Ranca cu evolutia sa, va lipsi de la Resita, la fel si Daianu Alexandru, Lucian Radut, Andrei Serban si multi altii. 

Cupa Resita 2021
Credit Foto: Flavius Croitoriu/ rally art.ro

Bulgarul Lyuben Kamenov, revine pe Doman cu model Mitsubishi Lancer Evo pe care a mai luat starturi in etapele din Romania, acesta duelandu-se cu Radu Benea si Octavian Berci la clasa E2SH+3000.

Resiteanul Claudiu Ciuca revine si el in campionat, aflandu-se pe lista de inscrieri cu Renault-ul Megane pe care l-am vazut in sezoanele anterioare la start. Pe langa acesta, altii resiteni vor lua startul la aceasta etapa, piloti ca Darius Vilsan, Andrei Precup, Razvan Gosta si Marcel Gaman, carora li se va alaturi multi alti banateni, cum ar fi Razvan Potocean, Victor Ioan, Gheorghe Dehelean, Kovacs Csaba care au mai luat si in trecut start pe acest traseu.

Etapa din Valea Domanului se va desfasura pe acelasi traseu din ultimii 4 ani, cu parcul service amplasat in incinta stadionului ” Mircea Chivu „, startul fiind chiar la iesirea din stadion, concurentii avand de parcurs 4.773 km pana la sosire. 

Programul etapei, harta traseului, lista de inscrieri a etapei Resitene, dar si alte informatii puteti gasii pe pagina noastra dedicata acestei etape – Cupa Resita 2021.

 

Update post: 23 iunie 2021 / marire numar concurenti

 

 

Recomandari pentru tine!