Bogdan Duma s-a impus pe Transalpina in cadrul CNVC2

Bogdan Duma reuseste sa isi treaca in cont cea de-a doua victorie la general in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta 2, dupa reusita de la etapa a doua de la Magherani.

La bordul modelului  Peugeot 208 R2, Bogdan reuseste sa castige ambele manse de concurs de la Transalpina Challenge 2022, urmat de resiteanul Mircea Darius Vilsan pe modelul BMW 325I, care incheie etapa la 05,396 secunde in spatele liderului dupa cele doua urcari de concurs.

Cosmin Oprinesc obtine cel de-al treilea timp si incheie pe trei la general CNVC2 pe modelul VW Golf IV , avand un handicap la finalul celor doua manse de +05,656 secunde.

Top 10 – Transalpina Challenge 2022 – CNVC2

sursa: https://live.fras.ro/

 

Dragos Bizoi incheie etapa pe cea de-a patra pozitie la general cu modelul  Renault Megane 2 RS la peste 11 secunde si jumatate fata de prima pozitie, urmat apoi de localnicul Alexandru Andreoiu ( Renault Clio ) care termina pe cinci etapa de casa.

Peter Pasko ( VW Polo  ) obtine al saselea timp, Bogdan Daragiu ( Citroen Saxo ) vine pe sapte, Valentin Olteanu aduce modelul Skoda Fabia pe pozitia a opta. Resiteanul Marcel Gaman termina etapa a treia din CNVC2 pe pozitia a noua cu superbul model VW Golf 2, iar Paul Silaghi incheie topul pe cea de-a zecea pozitie cu modelul Seat Ibiza GTI .

Urmatoarea etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta se va desfasura la Resita, in perioada 8-10 Iulie 2022, pe traseul din valea Domanului, fiind o etapa de coeficient 2.

Rezultatele si clasamentele se pot vedea pe live.fras.ro

Recomandari pentru tine!