Trofeul Straja aduna 71 de piloti la start

Trofeul Straja aduce 71 de piloti la startul etapei.

Trofeul Straja 2022 puncteaza ca si etapa comuna in Campionatul National de Viteza in Coasta, fiind etapa a 3 -a ( cf.2 ) pentru prima liga si etapa a 6-a pentru liga secunda ( cf. 1 ), evenimentul avand loc in perioada 13-14 August 2022.

Un numar de 71 de piloti se vor afla pe traseul catre statiunea montana Straja, Lupeni din judetul Hunedoara.

Traseul este unul in lungime de 5200 de metri si o diferenta de nivel dintre start si sosire de 468 metri, fiind una dintre cele mai abrupte coaste din campionat.

Lista de Inscrieri, harta traseului, programul etapei, dar si alte informatii utile, le puteti gasi pe pagina noastra dedicata etapei – CNVC Straja

Trofeul Straja

La Trofeul Straja vom avea prezente pe care nu le-am mai vazut de ceva timp la start, Lucian Radut se regaseste pe lista, insa acesta va alerga la bordul unui model Citroen Saxo VTS.

Bogdan Cuzma se va afla si el la start cu al sau model Mitsubishi Evo IX, insa si Cornel Gardean va aduce superbul Subaru Impreza WRX.

Cu un nou material de concurs, Mihai Leu revine in campionat, insa de aceasta data la bordul uui model Radical SR8, dupa ce in anii precedenti acesta alerga pe un model Ferrari.

Toate surprizele, dar si pilotii ii puteti vedea LIVE, asta in cazul in care nu sunteti pe traseu, atat sambata in mansele de antrenamente, cat si Duminica atunci cand se vor transmite mansele de concurs.

Timpi si clasamente live – live.fras.ro

Recomandari pentru tine!