84 de piloti prezenti la Trofeul Sinaia

Un total de 84 de piloti vor fi prezenti in acest weekend la startul etapei a cincea din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop, Trofeul Sinaia, care marcheaza oficial jumatatea sezonului 2019.

Cei doi lideri ai categoriilor FIA, Lucien Hora (Lola B99/50) si Mihai Leu (Ferrari 458 Challenge), sunt gata sa isi consolideze pozitiile in clasamente si deschid lista inscrierilor.

Surpriza placuta este prezenta pilotilor Silviu Dumitrescu (Osella PA21/E2) si Costi Stratnic (Dacia STTC), cei care etapa trecuta, la Resita, au iesit in decor si au reusit sa repare automobilele de concurs in timp record.

Pe locul secund in clasamentul Categoriei II, cea dedicata masinilor de competitie, Emil Nestor vrea sa continue parcursul bun din acest sezon si sa ramana un contracandidat puternic pentru Lucien Hora la marele titlu. In acest moment, Nestor, care piloteaza o Norma, are 76 de puncte, in vreme ce Hora a adunat 83.

Lucian Radut, Bogdan Cuzma, Alex Mirea, Gabriel Onofrei si Julian Raduta sunt si ei pregatiti sa ia startul in traditionala etapa de coasta de la Sinaia. Sorin Ghisoi, de la Kaufland E-Rally Team, va fi din nou singurul care concureaza la Electrice, cu Volkswagen Golf, in timp ce un model asemanator va deschide traseul, la volan urmand sa se afle atat Mihai Beldie, cat si primarul orasului, Vlad Oprea.

Multiplul campion national absolut la raliuri, Titi Aur, va concura si el la Sinaia, pe o Skoda Fabia R5, la numai o saptamana dupa clasarea in Top 10 la Raliul Harghitei. Acesta va participa la lupta de la A4, acolo unde lider provizoriu la clasa este Ciprian Ciobotaru, cu un Mitsubishi Lancer Evo VII.

La Istorice, sunt inscrisi 7 piloti dintre care in proiectul Dacia Revival, Mihai Alexandrescu si Edwin Keleti cu Dacia 1300, in timp ce Valentin Nemtanu va concura pe o Dacia 1310.

Lista completa de inscrieri este disponibila aici.

Sambata sunt programate mansele de recunoasteri si antrenamentele cronometrate, iar duminica, incepand cu ora ora 13:15, se vor desfasura cele doua manse de concurs.

Sursa articol: fras.ro

Recomandari pentru tine!