Mansa 3 de recunoasteri intrerupta, un spectator a fost lovit

Digiqole Ad

In cursul zilei de sambata, 21 octombrie, in a treia mansa de antrenamente a ultimei etape din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta, desfasurata la Campulung, pe traseul Leresti-Voina, a avut loc un incident in care a fost implicat si un spectator.

Acesta se afla intr-o zona interzisa publicului.
Intr-un viraj de stanga, Claudiu Ciuca, pilotul cu numarul de concurs 83, a franat tarziu si masina a iesit de pe traseu. Bolidul s-a oprit intr-o masina care era parcata la aproximativ 30-40 de metri de axa drumului, accidentand un spectator care se afla totusi in zona.

Barbatul a fost preluat de o Ambulanta si transferat de urgenta la Spitalul Municipal Campulung.

Din primele informatii, victima are fractura de bazin si a unui membru inferior si in acest moment se afla in operatie.

Update ora 15:00

‼Spectatorul implicat in incidentul de la ultima etapa din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta, desfasurata la Campulung, a fost stabilizat de personalul medical de la Spitalul Municipal Campulung si, in aceste momente, este asteptat sa soseasca un elicopter SMURD pentru a transfera barbatul la un spital din Capitala. 

🔴Va reamintim ca in a treia mansa de antrenamente, intr-un viraj de stanga, Claudiu Ciuca, pilotul cu numarul de concurs 83, a franat tarziu si masina a intrat intr-o zona interzisa publicului. 

‼Masina de concurs s-a oprit intr-o alta masina care era parcata la aproximativ 30-40 de metri de axa drumului, accidentand un spectator care NU a respectat indicatiile de securitate si a ramas totusi in acea zona. 

🔴Este primul incident auto in care este implicat un spectator in cele 12 editii ale competitiei organizate la Campulung, pe traseul Leresti-Voina. 

‼Organizatorii reitereaza apelul catre publicul spectator sa respecte intocmai indicatiile de securitate, avand in vedere ca sportul automobilistic poate periculos si nerespectarea indicatiilor personalului de securitate ii poate pune in situatii grave!

sursa: Trofeul Campulung Muscel

Recomandari pentru tine!