Memorialul Werner Hirschvogel Readuce Caravana CNVC La Resita

Memorialul Werner Hirschvogel readuce caravana Campionatului National de Viteza in Coasta la Resita, dupa o pauza de 3 ani in care orasul a fost absent de pe scena motorsportului ca si etapa nationala. In perioada 1-2 iulie, orasul de pe Barzava gazduieste cea de-a IV-a etapa din acest campionat.

In acest an, in cadrul evenimentului se vor desfasura si etapele VII si VIII din ” liga secunda ” a acestui campionat, mai exact Campionatul National de Viteza in Coasta 2 care a debutat in acest an. Acesta se doreste a fi o rampa de lansare a celor cu bugete reduse si sa poata participa alaturi de pilotii de top ai Romaniei.

Organizatorii doresc sa aduca un omagiu celui care a fost Resiteanul Werner Hirschvogel. Nascut la 13 decembrie 1931 a avut in palmaresul sau 8 titluri de campion national la viteza in coasta si 3 la viteza pe circuit, tot acesta fiind si cel care a descoperit traseul din Valea Domanului pe care se concureaza si in ziua de astazi. Maestrul Sportului Werner Hirschvogel s-a stins din viata in anul 2014 la varsta de 82 de ani.

Memorialul Werner Hirschvogel este organizat de VSS Racing Club impreuna cu Primaria Resita, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si Ministerul Tineretului si Sportului. Evenimentul se desfasoara cu sprijinul Politiei Rutiere Resita, al Brigazii de Jandarmerie Mobila Resita si Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Resita.

Circulatia pe sectorul de drum DN58, Resita- Carasova, va fi restrictionat circulatiei publice in data de 1-2 iulie intre orele 08:00 – 20:00. Organizatorii isi cer scuze pentru eventualele neplaceri si roaga participantii la trafic sa foloseasca rutele ocolitoare.

Detalii suplimentare despre acest eveniment, se pot regasi pe site-ul oficial http://memorialulwernerhirschvogel.romanianbergcup.ro sau pe facebook Memorialul Werner Hirschvogel

Parteneri: Virtual So Soft, Aninoasa Tim, Omniasig, Route 66 Tractari Resita, EDM-TIM – electroeroziune.

Parteneri Media: fanrally.ro

Recomandari pentru tine!