Dominic Marcu, prezent la startul Campionatului National de Viteza in Coasta – Cupa Mediasului

Digiqole Ad

In acest weekend, in cadrul etapei Cupa Mediasului din Campionatul National de Viteza in Coasta, va avea loc un eveniment inedit in lumea motorsportului romanesc. Dominic Marcu, un pilot pasionat de tehnologie si sustenabilitate, va lua startul pentru prima data cu Tesla pe traseul ce masoara 3.1 km.

Dominic aduce o schimbare revolutionara in peisajul motorsportului, demonstrand ca masinile electrice pot fi performante si pot proteja mediul inconjurator.

Un pilot dedicat tehnologiei si sustenabilitatii:

Dominic Marcu este cunoscut drept un iubitor al tehnologiei, inovatiei si sustenabilitatii. In urma rezultatului sau impresionant obtinut la Trofeul Rasnov, unde s-a situat la o distanta foarte mica de podium si de primele locuri. Anul trecut Dominic a ales sa participe la Campionatul National de Viteza in Coasta cu o masina electrica, o Tesla unica in Europa, adaptata pentru competitii sportive de catre echipa Cyclon Motorport.

Promovand performanta si sustenabilitatea:

Alegerea lui Dominic de a concura cu o masina electrica vine intr-un moment crucial in care preocuparea pentru mediu si sustenabilitate este tot mai mare. El isi propune sa demonstreze ca masinile electrice nu sunt doar o optiune ecologica, ci pot oferi si performante remarcabile in competitii sportive. Cu ajutorul partenerilor sai si echipei Cyclon Motorport, Dominic a reusit sa transforme Tesla intr-o masina de curse puternica si performanta, capabila sa rivalizeze cu vehiculele conventionale din competitie.


Medias – gazda unei competitii unice:
Cupa Mediasului este una dintre cele mai asteptate etape din Campionatul National de Viteza in Coasta, iar in acest an va fi cu atat mai speciala. Publicul transilvanean si nu numai este nerabdator sa-l vada pe Dominic Marcu in actiune si sa descopere potentialul masinii electrice intr-un mediu atat de competitiv. Regiunea Mediasului, cu peisajele sale pitoresti si traseele montane, ofera un cadru perfect pentru desfasurarea unei competitii motorizate de viteza in coasta.

Intre urcari, Dominic incarca Tesla cu solutia E.ON Drive, astfel asigurandu-se ca dispune intotdeauna de nivelul optim de energie pentru a obtine performante remarcabile.

Cu pasiunea sa pentru tehnologie, inovatie si sustenabilitate, Dominic demonstreaza ca masinile electrice pot fi la fel de performante si pot aduce un aport valoros in motorsport. Prezenta sa la Cupa Mediasului cu Tesla reprezinta o oportunitate de a schimba perspectiva asupra masinilor electrice si de a inspira tinerii pasionati de motorsport si tehnologie.


Participarea lui Dominic Marcu in Campionatul National de Viteza in Coasta Masters a fost posibila cu sprijinul partenerilor E.ON, George – primul banking inteligent din Romania, o inovatie BCR, NetBet, Hama, BCR Leasing, Pringles, Tecnet, Plus Autotrade, Dronshop.

Pe Dominic Marcu il puteti urmari pe site-ul oficial www.dominicmarcu.ro sau pe social media

https://www.facebook.com/dominic.marcu,www.instagram.com/dominic_marcu, https://www.tiktok.com/@dominic_marcu si Youtube https://youtu.be/K8vAAzZzyec

Recomandari pentru tine!