Trofeul Campulung Muscel: Ciovica obtine cel mai bun timp sambata

Trofeul Campulung Muscel conteaza ca si etapa a cincea de coeficient 2 din Campionatul National de Viteza in Coasta si se desfasoara in perioada 17-18 Septembrie in Campulung Muscel.

In prima zi a etapei, cei 77 de concurenti inscrisi la acest trofeu au avut astazi programat in itinerar nu mai putin de cinci urcari, primele trei dintre acestea fiind manse de recunoasteri, in care, pilotul Alexandru Pitigoi reuseste sa obtina cel mai bun timp al acestor manse la bordul modelului Porsche 911 Gt3 Cup ( *pf=64) de Grupa 2, reusind sa termine in 1 minut si 41,408 secunde cei 3 km a probei pe cea de-a treia recunoastere. Octavian Ciovica reuseste cu al sau Radical SR8 sa incheie mansele de recunoasteri cu al doilea timp, adica 1 minut si 43,289 secunde, tot pe ultima urcare. 

Cel de-al treilea timp, adica 1 minut si 44,481 secunde, i-a revenit lui Costel Casuneanu la bordul unei Skoda Fabia R5 (*pf=91), realizat tot pe ultima urcare.

Ciovica cel mai rapid pilot al zilei, dupa reusita din mansele de antrenamente

Dupa cum am spus in randurile de mai sus, dupa manselor de recunoasteri, s-au desfasurat inca doua urcari care au contat ca si manse de antrenamente cronometrate in care, brasoveanul Octavian Ciovica reuseste sa obtina cel mai bun timp, fiind si cel mai bun timp la finalul zilei ( 1 minut si 38,138 sec.).

La bordul modelului Porsche 997 GT3, campionul en-titre a Campionatului National de Raliuri, a venit la aceasta etapa cu gandul la distractie si pentru a efectua cateva teste, insa acesta termina ziua cu al doilea timp, 1 minut si 39,255 secunde in a doua mansa de antrenament, fiind vorba despre pilotul echipei Napoca Rally Academy, Simone Tempestini.

Dupa o lipsa lunga a acestuia din campionat cu modelul Misubishi Lancer Evo 8, Lucian Radut termina ziua cu al treilea timp ( 1 minut si 39,442 sec. ), parcurs obtinut pe prima urcare de antrenamente.

Duminica este ziua propriu-zisa de concurs, in care concurentii se vor duela pentru punctele puse in joc. In dimineata zilei, itinerarul cuprinde inca doua manse de recunoasteri de dimineata, urmand ca, incepand cu orele 12:00, sa se desfasoare prima mansa de concurs a acestei editii de la Campulung Muscel, iar cea de-a doua mansa de concurs fiind programata la orele 13:30.

Pe pagina noastra – CNVC Campulung Muscel puteti gasii transmisiune live a manselor de concurs, insa si alte informatii utile, cum ar fi harta probei, caracteristicile etapei, programul si multe altele.

*pf=indice  – Performance factor

sursa foto: facebook Trofeul Câmpulung Muscel

Transmisiune antrenamente cronometrate – Sambata 17 Septembrie 2022

Recomandari pentru tine!