Toate etapele de motorsport din Aprilie AMANATE – Decizie FRAS

Asa cum spuneam intr-un articol anterior ca se vor amana cam toate etapele nationale, articol pe care il puteti vedea Aici , iata ca astazi Federatia Romana de Automobilism Sportiv a postat o decizie a Biroului Executiv FRAS prin care s-au luat urmatoarele decizii, aceasta se poate vedea integral mai jos:

Intrunit in sedinta in data de 24 martie, Biroul Executiv FRAS a decis urmatoarele:

– afilierea provizorie a structurilor sportive ACS Auto Moto Retezat Uricani, ACS SSV Power Sport Ilfov si ACS 4V Motorsport Constanta. Trimite decizia spre ratificare Consiliului Federal.

– amanarea tuturor competitiilor programate in luna aprilie. Toate competitiile amanate in aceasta perioada vor fi reprogramate, in masura posibilitatilor, in urma unor consultari deschise cu organizatorii, cand situatia legata de COVID-19 va permite inceperea treptata a activitatilor.

– in perioada starii de urgenta impusa de coronavirus nu se va mai percepe niciun fel de penalizare in cazul intarzierilor la cererile de licentiere, cu amendamentul ca se pastreaza prevederea regulamentara in privinta perioadei de 21 de zile de trimitere a licentelor inaintea primei etape care se va desfasura in campionatul respectiv.

– valideaza acreditarea celor 14 scoli de pilotaj existente pana la acest moment in evidenta FRAS. Tabelul se regaseste pe site-ul oficial FRAS si in sistemul de licentiere online la sectiunea Documente.

– in urma discutiilor cu grupul de lucru se infiinteaza Comisia Nationala de Digital Motorsport, care are obligatia ca in cel mai scurt timp sa lanseze campionate nationale pe discipline in mediul online. Toti sportivii care vor avea cel putin o licenta FRAS achitata in 2020 vor fi eligibili sa participe in orice campionat online. Pentru cei nelicentiati FRAS, acestia vor urma un proces de licentiere, care va fi mult mai simplu fata de cel al sportivilor, si vor achita o taxa de inscriere.

 

preluare decizie/foto: fras.ro

Noutati
Vezi mai multe