Costi Stratnic castiga Trofeul Sinaia la bordul unei Dacia Logan STCC

Costi Stratnic a reusit sa se impuna la Trofeul Sinaia 2017, etapa a V-a din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop, la bordul unei Dacia Logan STCC.

Prima victorie la general pentru Costi Stratnic din cariera sa, a reusit-o la Trofeul Sinaia, urmat de Lucian Radut cu al sau Mitsubishi Lancer Evo VIII. Podiumul general a fost incheiat de Cornel Gardean la bordul unui Subaru Impreza WRX.

Costi stratnic sinaia

Prima mansa de concurs a fost una cu multe surprize din cauza vremii si a traseului ud. Costi Stratnic reuseste cel mai bun timp pe aceasta urcare, urmat de colegul sau de echipa Aurelian Andronache, care la bordul unui Renault Clio R3 Cup, reuseste al doilea timp pe aceasta mansa. Lucian Radut incheie urcarea cu al treilea timp, urmat de Gardean si de Paul Andronic.

Mansa a doua de concurs a fost adjudecata de Lucian Radut, urmat de Cornel Gardean si de Paul Andronic.  Stratnic reuseste al zecelea timp in a doua mansa, insa diferentele de timp de pe prima mansa, il urca pe acesta pe prima pozitie la general la Trofeul Sinaia.

O etapa cu multe schimbari si podiumuri surpriza.

La doua roti motice ( F2 ), grupa dedicata automobilelor cu tractiune fata, Aurelian Andronache obtine victoria la Sinaia in fata lui Andrei Serban ( Skoda Fabia) si a lui Septimiu Marghitas la bordul unui Seat Leon. 

Acelasi Costi S. obtine victoria si la doua roti motrice GT, grupa dedicata automobielor cu tractiune spate, urmat de Emil Ghinea si a lui Istvan Barabas la bordul unui Fiat 126.

Septimiu Marghitas urca pe prima treapta a podiumului la Grupa A, urmat de Adi Iliescu si de Octavian Ciovica. Grupa H a fost adjudecata de castigatorul trofeului, Costi Stratnic, urmat de Lucian Radut si de Cornel Gardean, iar Alexandru Mitroi la bordul unui Mitsubishi Lancer Evo X, sa impus la Grupa N in fata lui Ion Nicolae si a lui Radu Necula.

Adrian Maduta s-a impus la Diesel in fata lui Alin Troanca si a lui Bogdan Samoila.

Marian Andrei s-a impus la Debutanti cu al sau Citroen C2 R2 de clasa A1, urmat de Mihai Costiug ( Suzuki Ignis Sport ) si de Enis Arif ( Suzuki Swift Sport ).

Rezultatele etapei se pot vedea accesand legaturile de mai jos, sau direct pe site-ul FRAS.

 

Credit Foto: Laurentiu Barbu

Recomandari pentru tine!