69 de echipaje inscrise la Tess Rally Brasov

Tess Rally aduce 69 de echipaje la startul etapei care se va desfasura intre 30 Martie si 1 Aprilie.

Tess Rally Brasov 2017 aduce la startul etapei 69 de echipaje inscrise in 3 campionate distincte, insa care se desfasoara in aceeasi etapa. In cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop se regasesc pe lista de inscrieri 49 de echipaje. Simone Tempestini va lua startul in sezonul acesta la bordul unui Citroen DS3 R5, avandu-l in scaunul din dreapta ca si navigator pe Marc Banca. O alta noutate in materie de material de concurs vine de la Sorin Badea care aduce Hyundai i20 R5 in acest campionat.

Alexandru Pitigoi este o noutati pe lista de inscrieri, fostul manager a fostei echipe BCR Rally Team revine in campionat la bordul unui Porsche 911 GT3.

La startul Campionatului National de Raliuri 2 Dunlop ( Rally 2 ) se vor alinia 13 echipaje. In acest an Emanuel Resiga va lua startul la bordul unui Citroen Saxo VTS de clasa A1. Campionul national la Raly 2, Alin Lepadusa, in postura de copilot va lua startul in noul sezon sub o noua formula. Acesta va fi navigatorul lui Cosmin Salistean, echipajul luand startul cu un Renault Megane de clasa A1.

Campionatul National de Raliuri pentru Vehicule Istorice Dunlop aduce la startul sezonului 7 echipaje care se vor bate pe probele speciale pentru punctele puse in joc la Brasov. 

Lista de inscrieri Campionatului National de Raliuri Dunlop

Lista de inscrieri Campionatului National de Raliuri 2 Dunlop ( Rally 2 )

Lista de inscrieri Campionatul National de Raliuri pentru Vehicule Istorice Dunlop

Recomandari pentru tine!