Tesla Model S Plaid lansata in premiera europeana de catre Dominic Marcu

Dominic Marcu a marcat un nou capitol in istoria motorsportului romanesc si european prin lansarea primei Tesla Model S Plaid de curse din Europa, un eveniment care a avut loc recent intr-o atmosfera efervescenta la Mega Mall Bucuresti. Dupa triumful obtinut la volanul unui Tesla Model 3 in competitiile de viteza in coasta, Dominic a demonstrat ca ambitia si inovatia sunt motoarele care il conduc spre excelenta.

Cursa continua pentru Dominic Marcu, care, dupa ce a cucerit prima treapta a podiumul in Campionatul National de Viteza in Coasta, si-a amplificat visele spre noi orizonturi. Acesta a prezentat cu mandrie Tesla Model S Plaid, un model electric transformat pentru a face fata rigorilor competitionale. Echipat cu un rollbar omologat de FIA – o premiera la nivel global –, frane performante din carbon si o suspensie sofisticata, vehiculul este gata sa se alinieze la start si sa stabileasca noi standarde in lumea automobilismului.

Evenimentul de lansare a fost o simfonie a inovatiei, desfasurata in spatiul futurist ISPACE din cadrul Mega Mall, unde Dominic a dezvaluit intr-o maniera spectaculoasa surpriza pregatita pentru fani si parteneri. Alaturi de Tesla Model S Plaid, a fost expus si modelul Tesla Model 3 Performance, ambii magnati ai tehnologiei electrice atragand privirile vizitatorilor si impatimitilor de curse.

Sub lumina reflectoarelor si intr-o atmosfera vibranta, marcand un nou inceput pentru Dominic Marcu, Tesla Model S Plaid a fost celebrata printr-un lightshow captivant, subliniind potentialul electricului in motorsport. Vizitatorii au avut parte de experiente memorabile, incluzand tururi private pe circuitul amenajat si demonstratii ale vehiculelor Tesla.

Aventura electrica continua pentru Dominic si noul sau model, Tesla Model S Plaid, cu o agenda incarcata, urmand sa fie prezentata in actiune pe Transalpina, in cadrul etape viitoare a Campionatului National de Viteza in Coasta.

Dominic Marcu a impartasit viziunea sa cu privire la proiect: „In urma fiecarui succes, am cautat sa visez mai departe, sa ma avant intr-un proiect ambitios care sa ma provoace si sa-mi ofere satisfactii pe masura. Tesla Model S Plaid este rodul acestei ambitii si reprezinta o piatra de hotar in cariera mea, cu o putere de 1020 cai si tehnologie de ultima ora. Suntem hotarati sa scriem istorie si sa aratam intregii lumi ca performanta in motorsport poate fi sinonima cu sustenabilitatea.”

sursa foto: facebook Dominic Marcu

Recomandari pentru tine!