Lucien Hora se impune la Trofeul Sinaia

Resiteanul Lucien Hora ( Lola B99/50 ) s-a impus la Trofeul Sinaia 2019, etapa ce a contat in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop, fiind etapa cu numarul 5.

84 de piloti sau aliniat la startul etapei care s-a desfasurat pe un traseu superb in oras, unde bordurile sunt foarte aproape si un traseu ingust si dificil pentru concurenti.

Silviu Dumitrescu reuseste sa urce pe a doua treapta a podiumului general la bordul unui model Osella PA21/E2, iar Lucian Radut urca pe a treia pozitie cu al sau Mitsubishi Evo 8.5.

La Categoria I s-a impus Mihai Leu cu al sau Ferrari, urmat de Calin Manitiu si Eduard Cozma. Hora se impune si la categoria II, urmat de Silviu Dumitrescu si de Radut.

La Grupa A, Ciprian Ciobotaru se impune la etapa de la Sinaia in fata lui Ion Nicolae si a lui Mihai Manole, iar la grupa N Calin Manitiu urca pe prima treapta a podiumului, urmat de Octavian Ciovica si de Alexandru Mitroi. 

Credit foto: Flavius Croitoriu / rally art.ro

Radut se impune la EC2(H) cu al sau model Evo 8.5, urmat de Costi Stratnic la bordul unui superb model STTC de la Dacia, iar Titi Aur incheie podiumul la aceasta grupa.

Edwin Keleti castiga Dacia Revival, o grupa destinata modelelor dacia care au facut istorie in motorsport romanesc si nu numai, model cum sunt dacia 1300,1310 sau dacia sport. Mihai Alexandrescu termina pe doi, urmat de Valentin Nemteanu.

Luca George castiga la debutanti, urmat de fiul lui Florin Voicu, Matei Voicu, care reuseste un rezultat frumos, acesta fiind urmat de Adrian Manta.

La grupa 2RM ( F2) se impune Andrei Serban cu a sa Skoda Fabia, urmat de Bogdan Rusea si de Mihai Manole.

E2-1600 este adjudecata de Robert Barbas cu al sau Fiat Proto, urmat de Durche Florim si de Mihai Stoian.  La E2-2000 s-a impus Andrei Serban, urmat de Bogdan Rusea si de Cosmin Gruba. 

E2-3000 a fost castigata de Titi Aur cu al sau model Fabia R5 de la Skoda, urmat de Emil Ghinea si de Lucian Protesaru. Radut castiga grupa E2+3000, fiind urmat de Costi Stratnic si de Elias Raduta. 

Rezultatele complete se pot vedea pe live.fras.ro

 

Recomandari pentru tine!