Vorbim despre o echipă completă, cu patru piloți pentru Yacco Racing Romania

1979710_232572247080244_3095286864235283057_nSezonul 2016 a Campionatului Național de Viteză în Coastă se apropie, prima etapă fiind programată în luna Aprilie cu Trofeul Rașnov. Astăzi am stat de vorbă cu inițiatorul proiectului Yacco Racing Romania, Costi Stratnic, care cu multă bunăvoința ne-a răspuns la câteva întrebări.

Fan Rally: Salutam întreaga echipa Yacco Racing Romania. Sezonul 2016 pentru Yacco Racing Romania se anunță unul puternic, cu 4 piloți în echipă. Despre cine este vorba?

Yacco Racing: Într-adevăr, vorbim despre o echipă completă, cu patru piloți. Inițiatorul proiectului, Costi Stratnic, va concura anul acesta cu un BMW Seria 1 Coupe, echipa cu un motor diesel, de 3,0 litri, bi-turbo a cărui putere este de 390 CP și care dezvoltă un cuplu maxim de 800 Nm. Ovidiu Zaberca, co-optat în echipă la finalul anului trecut, va concura cu un Mitsubishi EVO 8, a cărui putere optimă ar fi de minimum 600 CP și care, împreună cu o transmisie performantă și cu reducerea de greutate, ar trebui să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3,4 secunde. Aurelian Andronache, cel de-al doilea membru al echipei inițiale, se va lupta anul acesta în grupa H3 la volanul unui Renault Clio RS CUP III. În final, cel mai nou membru al echipei, Andrei Barbu, va debuta anul acesta cu un Renault Clio RS.

Fan Rally: Va fii un sezon complet în CNVCD pentru întreaga echipă?

Yacco Racing: Echipa Yacco Racing România s-a născut din dorința de a da un suflu nou Campionatului Național de Viteză în Coastă și ne dorim să parcurgem un sezon complet, cu toți membrii echipei. Avem această responsabilitate față de partenerii noștri și față de cei car ne vor susține pe parcursul sezonului, atât financiar, cât și moral.

Fan Rally: Ce obiective aveți în noul sezon din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop?

Yacco Racing:  Obiectivul principal al echipei Yacco Racing România este “titlul la echipe” și, desigur, ne dorim ca la final de sezon, fiecare dintre noi să ocupe un loc pe podium. Echipa s-a format bazându-se pe seriozitate și prietenie și chiar dacă spiritul de competiție este unul puternic, ne dorim un sezon fără evenimente neplăcute, atât pentru noi, cât și pentru toți ceilalți piloți implicați în acest campionat. Cu siguranță sezonul 2016 va fi unul extrem de disputat, motiv pentru care colegialitatea și fair-play-ul sunt cu atât mai importante.

Fan Rally: Cateva cuvinte pentru fani Yacco Racing.

Yacco Racing: Ne dorim să oferim în acest sezon un spectacol automobilistic la cel mai înalt nivel și să vedem cât mai mulți fani ai motorsportului la fiecare dintre cele opt etape. Pregătim o serie de surprize pentru fanii Yacco Racing România, pe care le vom dezvălui la momentul oportun.

 

Echipa Fan Rally vă urează multă bafta si gaz maxim fără incidente!

Recomandari pentru tine!