Trofeul Total: Nestor obtine cea mai rapida urcare in recunoasteri. Mansa 3 anulata dupa iesirile in decor a lui Fagadar si Savloschi

Emil Nestor obtine cel mai bun timp in mansele de recunoasteri de sambata. La bordul unui model Norma M20 FC, acesta reuseste sa parcurga drumul poienii in 2:19,937 sec. timp obtinut in mansa a treia de recunoasteri. Lucien Hora obtine al doilea timp la bordul monopostului Lola B99/50 tot pe ultima mansa de recunoasteri, oprind cronometrul la 2:22,679 ( +0:02,742 ), urmat de Silviu Dumitrescu cu a sa Osella PA21/E2 care reuseste sa parcurga traseul in 2:24,193 sec. ( +0:04,256 ) tot pe ultima urcare din mansele de recunoasteri.

Top15 – Manse recunoasteri Trofeul Total – Sambata 08.06.2019

sursa: fras.ro

Mansa a treia de recunoasteri a fost una cu ghinion pentru Savloschi Dragos si Fagadar Calin, acestia iesind in decor in acelasi viraj.

Din spusele martorilor, iesirile in decor s-au produs pe fondul unei pete de ulei aflat pe traseu, dupa ce Cuzma a spart motorul si a pierdut uleiul de la Mitsubishi Lancer Evo IX, Mansa a treia de recunoasteri a fost anulata dupa incident, urmand sa se curete traseul si se asteapta o informare oficiala privind cauza producerii iesirilor in decor a celor doi concurenti.

Urmatoarele doua urcari sunt cele de antrenamente cronometrate si sunt programate sa se desfasoare incepand cu orele 16:00.

Foto: FB Dragos Dragoi
Foto: FB Dragos Dragoi
Foto: FB Dragos Dragoi

Recomandari pentru tine!