Emil Nestor s-a impus la Cupa Mediasului

Emil Nestor isi adjudeca etapa a VI-a din campionatul national de viteza in coasta dunlop care s-a desfasurat la Medias in weekendul 3-4 august sub denumirea de Cupa Mediasului.

La bordul unei Norma M20 FC, Nestor reuseste sa obtina cel mai bun timp pe ambele manse de concurs de la Medias, fiind cronometrat la finalul manselor cu un timp de 2:51,829, timp cumulat pe ambele manse. Lucien Hora termina etapa pe pozitia secunda, fiind cronometrat cu 2:54,635 cu al sau monopost Lola B99/50, fiind la +00:02,806 de prima pozitie.

Silviu Dumitrescu incheie pe ultima treapta a podiumului general de la Medias, la bordul unei Osella PA21/EC reuseste un timp cumulat de 02:55,044, fiind la +00:03,215 de Nestor.

Credit foto: Flavius Croitoriu / rally art.ro

La Categoria I, s-a impus Mihai Leu cu al sau Ferrari 458 Challenge Evo, urmat de Calin Manitiu la bordul unui model Subaru Impreza N12, iar Alexandru Mitroi termina pe ultima treapta la grupa cu al sau Mitsubishi Lancer Evo X.

Categoria a II-a a fost adjudecata de Emil Nestor, urmat de Lucien Hora si de Silviu Dumitrescu. 

La Grupa A s-a impus pilotul echipei Rally Dream Team, Ciprian Ciobotaru, cu un model Evo VII, urmat de O. Dulacioiu tot cu un model evo, iar Radu Benea termina pe pizitia a III-a aceasta clasa cu al sau Peugeot 208.

La grupa N, Calin Manitiu se impune in fata lui Alexandru Mitroi si a lui Octavian Ciovica. La EC2(H) s-a impus Bulgarul Zlatkov cu al sau Audi S1, urmat de Bogdan Cuzma si de Lucian Radut.

Credit foto: Flavius Croitoriu / rally art.ro

La Debutanti se impune Radu Benea la bordul unui Peugeot 208, urmat de G. Luca cu al sau model C2 R2Max de la Citroen, iar Victor Supuran incheie podiumul pe un model Dacia Sandero. 

Ricardo Tarabelli se impune la 2RM (F2), urmat de Andrei Serban la bordul Skodei Fabia, iar podiumul este incheiat de I. Ciopleias.

E2-1600 este adjudecata de Florin Durche cu al sau model C2, urmat de Shenkov la bordul unui model Lada, iar Claudiu Ionescu cu al sau Vw Golf incheie podiumul grupei. 

Tarabelli se impune si la E2-2000 in fata lui Sanu ( Andrei Serban) si a lui Bogdan Rusea. I. Ciopleias se impune la E2-3000 in fata lui Emil Ghinea si a lui Lucian Protesaru.

E2+3000 este adjudecata de bulgarul Zlatkov, urmat de Bogdan Cuzma si de Radut.

Clasament general Cupa Mediasului 2019

Sursa:fras.ro

 

Recomandari pentru tine!