Dominic Marcu bifeaza o premiera istorica

Dominic Marcu bifeaza o premiera istorica: prima masina electrica pe podiumul general intr-o etapa de viteza in coasta, avandu-l in dreapta pe Ministrul Mediului

Locul 3 la Clasamentul General, Locul 1 la Categoria I masini, Locul 1 la Categoria masini electrice

Dominic Marcu a reusit o performanta remarcabila in cadrul Trofeului Valea Uzului, aducand o noutate in lumea motorsportului. Dominic s-a clasat pe locul 3 in clasamentul general din 51 de participanti, aducand astfel, pentru prima data o masina electrica pe podiumul general intr-o etapa de viteza in coasta. Tot in premiera, locul I la Categoria I (masini) a fost obtinut de Dominic si Tesla.

Evenimentul, desfasurat in Darmanesti, judetul Bacau, a adunat o multime de privitori entuziasmati iar atmosfera a fost cu adevarat electrizanta. Pilotul a fost impresionat de caldura cu care a fost primit de catre public, fiind la prima sa participare pe acest traseu.


In cadrul Trofeului Valea Uzului, Dominic Marcu a avut alaturi de el un invitat de onoare, pe domnul Ministru al Mediului, Mircea Fechet.

Domnul Ministru Mircea Fechet a fost impresionat de initiativa lui Dominic Marcu de a dezvolta prima Tesla de curse pentru viteza in coasta din Europa si a apreciat eforturile sale pentru promovarea tehnologiei si a solutiilor sustenabile in motorsport.

Sunt incantat sa fiu aici alaturi de Dominic, sa vad aceasta masina electrica de curse in actiune si sa traiesc o experienta unica in dreapta. Astfel de proiecte reprezinta o dovada clara a directiei catre care ne indreptam in motorsport si in general in industria auto. Sustenabilitatea si tehnologia verde sunt esentiale pentru viitorul nostru, iar proiectele precum acesta merita toata aprecierea si sustinerea noastra„, a declarat Domnul Ministru al Mediului Mircea Fechet care s-a bucurat sa traiasca adrenalina alaturi de Dominic in timpul etapei.

Dominic Marcu a tinut sa felicite organizatorii si autoritatile locale pentru ca au facut posibil acest eveniment, contribuind astfel la promovarea motorsportului in Romania.

„Este o onoare pentru mine sa aduc o masina electrica pe podiumul general si sa reprezint in acest fel tehnologia si inovatia in motorsport. Este un vis devenit realitate, un pas important pentru viitorul competitiilor de viteza in coasta si sunt bucuros ca am avut sansa sa fac parte din acest moment istoric!” a declarat Dominic Marcu.

Participarea lui Dominic pentru prima data pe acest traseu a fost una memorabila si a fost posibila cu sustinerea partenerilor E.ON, George – primul banking inteligent din Romania, o inovatie BCR, NetBet, Hama, BCR Leasing, Pringles, Tecnet, Dronshop.ro, Plus Autotrade si a echipei de asistenta Cyclon Motorsport.

Pe Dominic Marcu il puteti urmari pe site-ul www.dominicmarcu.ro sau pe social media https://www.facebook.com/dominic.marcu, www.instagram.com/dominic_marcu, https://www.youtube.com/@keedom1234/videos, https://www.tiktok.com/@dominic_marcu

Recomandari pentru tine!