Victorie pentru Alex Mirea la Trofeul Campulung 500

Alexandru Mirea a reusit o noua victorie in sezonul 2021, de aceasta data victoria a venit la Trofeul Campulung 500 . 

Mirea este la cea de-a treia victorie la general in acest sezon, iar batalia pentru titlul de campion a Categoria II se va da la ultima etapa din campionat, adica etape de la Poiana Brasov. Mihai Leu este deja matematic campion la Categoria I, gratie locului secund ocupat la aceasta etapa, dupa Alexandru Pitigoi.

La Open si la Categoria II s-a impus Alexandru Mirea cu al sau model Radical SR8 alaturi de care a dominat aceasta etapa, fiind foate aproape de a bate recordul obtinut de Hora pe acest traseu in 2019, record ce se poate vedea pe pagina noastra dedicata recordurilor. Mirea a reusit in ambele manse de concurs sa coboare sub 1 minut si 26 secunde ( 1:25,774 sec. Mansa I si 1:25,782 sec. Mansa II ), insa nu a fost indeajuns pentru un nou record a traseului de la Campulung Muscel. 

Silviu Dumitrescu obtine al doilea timp, fiind mai lent cu aproape 2 secunde dupa cele doua manse de concurs, iar Octavian Ciovica incheie podiumul general pe pozitia a treia.

Trofeul Campulung 500
sursa foto: ABimages.ro

Dupa incheierea etapei de la Campulung Muscel, Silviu Dumitrescu devine lider la Categoria I, adunand 104 puncte, acesta fiind urmat de Alex Mirea (101p) si de Costel Casuneanu (100p), iar Octavian Ciovica (97,75p) se afla pe patru.

La Categoria I, Alexandru Pitigoi (Porsche 911 GT3 Cup) reuseste sa se impune in fata lui Mihai Leu, care si-a asigurat matematic al treilea titlu national consecutiv la Categoria I, iar Dudu Senchea reuseste sa obtina al treilea timp la Campulung Muscel.

Clasamentele si timpii fiecarei urcari de la Trofeul Campulung 500 se pot vedea aici.

Live Streamingul celor doua manse de concurs de la Trofeul Campulung 500 se poate vedea in clipul de mai jos:

Recomandari pentru tine!