Octavian Ciovica ” bate ” mansele de recunoasteri si antrenamente

Octavian Ciovica reuseste cel mai bun timp in mansele de recunoasteri si antrenamente.

Pilotul Brasovean a reusit sa obtina cel mai bun timp de pe mansele de antrenamente cronometrate desfasurate sambata la Cupa Cheile Gradistei, dar si cel mai bun timp pe mansele de recunoasteri desfasurate tot sambata, inaintea celor de antrenament.

Ciovica a reusit sa obtina cei mai buni timpi la bordul unui model  Radical SR8. In mansele de recunoasteri, acesta a reusit un 01:54,186 secunde, fiind urmat de pilotul din Mangalia, Emil Ghinea, care alearga la bordul unui model Norma M20F, fiind cu aproape o secunda ( +0:00,959 ) mai lent decat Ciovica.

Leu Mihai termina recunoasterile cu al treilea timp, reusind un timp de 01:55,483, la+0:01,297 sec. Octavian.

In mansele de antrenamente, acelasi Ciovica incepe sa urce ritmul si scade aproape 4 secunde fata de mansele de recunoasteri, reusind un timp de 01:50,432 sec., insa al doilea timp ii revine pe aceste urcari lui Mihai Leu, care este prezent cu modelul Ferrari 458 Challenge Evo, fiind la +0:02,639 secunde in spate. 

Costel Casuneanu  ( Skoda Fabia R5 ) reuseste al treilea timp in mansele de antrenamente cronometrate, opriind cronometrul la 01:54,261 secunde.

Ziua a doua ( Duminica – 18 Aprilie 2021 ) din cadrul etapei are programate inca patru urcari. Doua manse de recunoasteri si doua manse de concurs, acestea din urma fiind transmise LIVE pe pagina noastra de facebook, dar si pe pagina Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. 

Cei care doresc sa vizioneze si la TV aceste manse de concurs, pot urmarii pe LookSport 2 mansa 1 de concurs incepand cu orele 14:00, urmand ca la orele 15:45 sa fie transmisa mansa a doua de concurs.

Timpii obtinuti pe fiecare urcare s epoate vedea AICI

 

Credit Foto: facebook fras.ro

 

 

Recomandari pentru tine!